BURNE REAKCIJE

Društvene mreže još gore nakon objava nominacija za nagradu Oscar, a neki komentari nasmijat će vas do suza

09.02.2022 u 09:59

Bionic
Reading

Reakcije nakon objave ovogodišnjih nominacija za najvažniju svjetsku filmsku nagradu još se ne stišavaju, a društvene mreže su proključale

Kako je svim filmoljupcima dobro poznato, film Novozelanđanke Jane Campion 'The Power of the Dog' vodi u utrci za Oscara s najviše nominacija, a talentiranoj redateljici koja je već dobila najprestižniju filmsku nagradu za dirljivi film 'Piano' s Holly Hunter mnogi predviđaju velik uspjeh.

Dakako, kao i svake godine, društvene mreže nakon objave nominacija Akademije, koje su ove godine održane virtualno zbog pandemije koronavirusa, prepune su komentara na račun nominiranih, a neki su doista vrlo zabavni.

  • +11
The Power of the Dog Izvor: Profimedia / Autor: Moviestore Collection Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Bilo kako bilo, ovogodišnja dodjela Oscara, koja će se održati 27. ožujka, ima velike favorite.

The Power of the Dog Izvor: Društvene mreže / Autor: Yotuube

'The Power of the Dog' ima čak 12 nominacija, a glumci Kirsten Dunst i Jesse Plemons, i u stvarnom životu bračni partneri, prvi put su nominirani za Oscara.

Naravno, tviteraši nisu propustili prokomentirati tu činjenicu, kao i povijesni uspjeh redateljice Campion.

Glumica Kristen Stewart također ulazi u filmsku povijest. Zvijezda 'Sage Sumrak' prva je deklarirana lezbijka nominirana za najbolju žensku ulogu, onu princeze Diane u filmu 'Spencer', u dva desetljeća.

Fanovi su pak bili jako iznenađeni jer Lady Gaga za ulogu u filmu 'House of Gucci' nije dobila nijednu nominaciju.

I naravno, Beyoncéina prva nominacija za Oscara, za pjesmu 'Be Alive' iz filma 'King Richard', izazvala je brojne reakcije.