dobila razne komentare

Ivana Paradžiković 'golica' maštu pratitelja: 'Jedva čekam da i vi saznate zašto mi se duša smije'

09.02.2022 u 09:02

Bionic
Reading

Bivša voditeljica i urednica nagrađivane emisije 'Provjereno' Nove TV i sadašnje TV lice platforme UNA TV, ne može sakriti oduševljenje svojim novim poslovnim angažmanom. Nedavno je emitirana prva epizoda dokumentarno-istraživačke emisije 'Lice pravde'

U posljednjoj objavi na Instagramu objavila je pomalo tajanstvenu poruku, a mnogi nagađaju o čemu je riječ. Jedva čekam da i vi saznate zašto mi se duša smije', najavila je Ivana Paradžiković uz emotikon srca.

'Sjela plaća?', 'Nije ti povećao račun za plin?'. 'Blaženo stanje?', pisali su i šalili se neki. Mnogi su joj udijelili hrpu komplimenata na račun izgleda i poručili kako jedva čekaju saznati o čemu im priča.

O svojoj novoj redakciji nedavno je uz fotografiju s kolegom Tinom Kovačićem na Instagramu napisala: Što zračiš to privlačiš. Eto, takva vam je moja nova redakcija! Faca do face, majkemi'. Inače, osim novog televizijskog angažmana Paradžiković se može pohvaliti s još jednim poslom pa će tako uskoro svoje novinarsko znanje prenositi mlađim generacijama na Sveučilištu u Dubrovniku, gdje će predavati kolegij istraživačko novinarstvo.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL