ISPRATILI 2021. GODINu

Društvene mreže 'gore' od lijepih želja: Evo što su poznati Hrvati poručili u svojim čestitkama

01.01.2022 u 12:00

Bionic
Reading

Svatko je na svoj način dočekao Novu Godinu, neki su radili, dok su se drugi zabavljali. Jutro nakon slavlja donijelo je pregršt čestitki. U nastavku pogledajte kako su to učinili neki od poznatih lica, Poželjeli su uglavnom standardno: zdravlje, novac i ljubav

Ni ove godine glazbenici, voditelji, glumci, voditelji, sportaši nisu gubili vrijeme, u prvim minutima i satima nove godine pozdravili su svoje pratitelje.

Bojana Gregorić Vejzović svakodnevno svoje pratitelje 'počasti' simpatičnim fotografijama i video snimkama iz privatnog života, a nije izostala ni objava s novogodišnjim željama. 'Nek je plesa, glazbe i veselja dragi moji', poručuje glumica.

  • +4
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Mnogima omiljena voditeljica Barbara Kolar je svima poželjela sretnu 2022. jutarnjom fotografijom.

'U Godini Novoj nek vam ljubav u potocima teče, na ne znate gdje ćete od sreće. Šoldi da vam ne zafali, nek vam svit ne bude mali. Ljubite se najviše. Nek vam se sve želje usliše. Volte kao da sutra nema, nek vas živjeti ne bude trema', stoji pored fotografije s novogodišnjeg slavlja na Instagram profilu Davida Skoke.

'Da ste mi živi i zdravi', kratko je poručila Indira Levak.

Radijska voditeljica, supruga Gorana Ivaniševića uz fotografiju u glamuroznom izdanju svojim pratiteljim je poželjela: 'Više ljubavi, više razumijevanja, topline, zajedništva, zdravlja, dobrih ljudi, iskrenih osmijeha. Najviše zahvalnosti. Želim nam svima da ova koja dolazi bude blaža, bude nježnija i sretnija, zdravija i nasmijanija', piše Nives Ivanišević.

Viktorija Rađa nasmijala je svoje fanove fotografijom svog supruga Dine, proslavljenog košarkaša i njihovog dobermana Šime. Odlučila je tako čestitari Novu 2022. godinu 'jer je to slika i prilika njihovog života'. 'Želim svima vama dragi prijatelji ovoliku radost i ljubav da vam je svakodnevna. Volim. Volim. I opet volim. I to je recept! Vjerujte mi!', smatra nakadašnja missica i pjevačica.

'Da smo zdravi, da volimo bez straha, da se smijemo od srca, da nas sreća prati, da praštamo, da čuvamo obitelj i prijatelje, da uvijek gledamo prema naprijed, da nam duh nikada ne klone, da ostanemo hrabri 2022 molim te budi najbolja do sada! Iznenadi nas ljepotom i nježnošću i budi blaga prema nama', poruka je Nine Badrić.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel

'Ljudi moji, mira u dušama i zdravlja u 2022. I volite se. Volite. Ljubav liječi. Amen', želje su glumice Ane Gruice Uglešić. Pozirala je u glmuroznom izdanju udruštvu supruga Borana Uglešića.

'Neka vam je svima sretno svih 365 dana nove godine', zaželio je Tomislav Jeličić. 'Bit će dobro stoji' poruka je koja stoji na njegovoj fotografiji.