iskrena je

Bojana Gregorić Vejzović: 'Pogled Cruella, no zapravo sam se samo smrznula na snimanju'

17.11.2021 u 15:03

Bionic
Reading

Naša glumačka zvijezda nedavno se vratila iz Njemačke gdje je sa suprugom Enesom Vejzovićem bila na premijeri filma 'Krassklassenfahrt', u kojem on ima ulogu. Na povratku se posvetila svojim obavezama, a duhovitom objavom pokazala je kako se osjeća nakon rada na otvorenom

Jedan od projekata na kojima trenutno radi uključuje boravak van interijera pa se glumica požalila da se smrznula, usporedivši se sa 'Zlicom od opaka', Cruellom de Vil - antijunakinju iz Disneyjeve uspješnice. 'Pogled Cruella, no zapravo sam se samo smrznula na snimanju', priznala je Bojana Gregorić Vejzović svojim pratiteljima na Instagram storyju.

Glumica zagrebačkog kazališta 'Gavella' je pozirala s čašom toplog napitka u elegantnom izdanju, a u pozadini se može vidjeti nova kuhinja u njezinom domu u koji se s obitelji preselila iz strogog centra Zagreba u svibnju ove godine.

Razlog preseljenja nije bio stres zbog potresa, već im je dosadašnji stan postao premali. Zbog djece (15-godišnji sin Raul i četiri godine mlađa kći Zoe sad imaju svaki svoju sobu), ostali su u zoni javnog prijevoza, nekoliko tramvajskih stanica dalje od prošlog stana.

  • +9
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, Bojana se nasmrzavala i na nedavnoj premijeri u Berlinu. Pokazala je suprugov i svoj dolazak na premijeru i dodala da se kao 'pratnja smrzavala sa statistima'.