ČEKA SE REAKCIJA

Društvene mreže gore: Čeka li javnost uzalud da Balenciagi okrene leđa i njihovo zaštitno lice - Nicole Kidman?

29.11.2022 u 15:24

Bionic
Reading

Modna kuća Balenciaga našla se u središtu velikog skandala nakon sramotne modne blagdanske kampanje u kojoj su djeca korištena na nepriličan način

I dok su se Bella Hadid i Kim Kardashian jasno ogradile od te užasne kampanje u kojoj su djeca nosila torbe u obliku plišanih medvjedića odjevene u BDSM stilu što je izazvalo burne negativne reakcije, Nicole Kidman koja je također jedna od zvijezda u kampanji za proljeće brenda, zasad se nije oglasila o ovom slučaju.

Baš poput francuske zvijezde Isabelle Huppert i Kidman pozira u uglađenom uredskom okruženju u kombinaciji s potpisom poznatog brenda za kojim luduju zaljubljenice u modu diljem svijeta.

Korisnici društvenih medija sada pozivaju Nicole Kidman da čim prije osudi ovu kampanju koja je poznatoj modnoj kući donijela negativan publicitet.

NA TJEDNU VISOKE MODE

Novo iznenađenje iz Balenciage: Modnom pistom prošetale Kim Kardashian, Dua Lipa i Nicole Kidman

Pogledaj galeriju

Bella Hadid već je sa svog Instagrama izbrisala neke (ali ne sve)fotografije iz prethodne kampanje, no australska glumica se još nije oglasila.

'Seksualizacija male djece nije u redu', 'Što da su to tvoje curice u kampanji', 'Gdje je izjava?', 'Zašto ovdje nema nikakvog komentara', bili su vrlo jasni pratitelji Nicole Kidman na njezinom Instagram profilu nakon što su uočili kako nema nikakvih reakcija od strane proslavljene glumice.

Inače, društvene mreže 'gore' i nakon što je otkriveno kako glumica Isabelle Huppert pozira na radnom stolu u uredu na kojem stoji niz knjiga, između ostalih i kontroverznog belgijskog umjetnika, Michaela Borremansa, kontroverznog umjetnika iz Belgije.

Dobro upućenima nije promaknulo da je riječ o slikaru čiji je rad raznolik, ali često prikazuje djecu. On je između ostalog i autor serije radova pod nazivom Fire From The Sun iz 2017. koje prikazuju golu djecu, a neka su čak i kastrirana i s krvavom kožom!