FASHION GURU

Nakon stajlinga koji kao da su sastavljali Snjeguljičini patuljci koji su inače rudari, Maji su ovaj put vile napravile haljinu po mjeri

  • 29.11.2022 u 13:50

  • Bionic
    Reading

    Iako je za prošlotjedno pojavljivanje u 'Supertalentu' Fashion Guru iznio niz kritika na račun stajlinga pjevačice Maje Šuput, nova emisija donijela je i njegov novi sud

    Ovaj put se nisam dao zeznuti, pa sam prvo ipak pojeo svoj omiljeni almond croissant i tek onda otvorio Instagram. Naravno, odmah mi iskoči Maja Šuput, taman uz srk espressa i mislim si nakon prošlotjednog upitnog izdanja, gdje sam se crvenio zbog nje, jer nije bilo televizično, a i modno je bilo graničnog stila, određeno samo za jednu profesiju.

    Ovaj put sam ostao ugodno iznenađen. Srebrna kiklja koju je nosila imala je itekako smisla, formu i glamur kakav očekuješ. Onaj od prošle nedjelje kao da su sastavljali Snjeguljičini patuljci koji su inače rudari, a ne krojači, a ovaj put, da bi bila u istom bajkovitom tonu, rekao bih prije da su joj vile napravile haljinu po mjeri.

    Kao da je Maja bipolarna pa joj je jedne nedjelje dobro nabaciti krpu, a druge haljinu. No da ne duljim o očitim razlikama između te dvije kombinacije, zbog toga ću joj i oprostiti krunu kakvu nema ni misica, a ni kraljica.

    Maja Šuput - Supertalent Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Maja Šuput

    Zar nije Kolinda naša jedina kraljica, koja može i nošnje nositi? Ma ja bih rekao da su ipak sve žene kraljice, pa onda neka si i nose krune.

    • +2
    Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: EPA / Autor: NOUSHAD THEKKAYIL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.