LADY LOUISE WINDSOR

Drugu godinu zaredom uskršnju misu propustila je kći princa Edwarda, poznat je i razlog

02.04.2024 u 13:23

Bionic
Reading

Ni ove, baš kao ni prošle godine, obiteljsko okupljanje povodom Uskrsa propustila je kći princa Edwarda i vojvotkinje Sophie, lady Louise Windsor

Predvođeni bolesnim kraljem Charlesom III, članovi kraljevske obitelji okupili su se ovog vikenda na tradicionalnoj uskršnjoj misi koja je, kao i svake godine, organizirana u kapelici st. Georgea u dvorcu Windsor.

No, ovogodišnju misu obilježio je izostanak princa i princeze od Walesa s djecom, koji su Uskrs odlučili proslaviti sami, u krugu obitelji, a nakon što je Kate Middleton doznala za dijagnozu karcinoma. A osim njih, oštro oko promatrača primijetilo je još jedan nedolazak.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Drugu godinu zaredom nije se pojavila ni 20-godišnja kći vojvode i vojvotkinje od Edinburgha, Lady Louise Windsor. I dok su Edward i Sophie na misu stigli sa 16-godišnjim Jamesom, grofom od Wessexa, postavilo se pitanje zašto Louise ni ove godine nije bila na okupljanju obitelji.

No, razlog je sasvim jasan i jednostavan. Zbog obveza na fakulteta, Lady Louise Windsor bila je spriječena u dolasku, te joj to nitko nije mogao zamjeriti.

samo najuži krug

Evo tko je sve bio s kraljem Charlesom na misi: Jedno lice sve je iznenadilo

Pogledaj galeriju

Louise je trenutno na drugoj godini St. Andrews fakulteta u Škotskoj, a, kako piše na službenim stranicama, studenti su obvezni biti na predavanjima sve do ponedjeljka 8. travnja, nakon čega imaju dva tjedna pauze kako bi se pripremili za ispite koji počinju 20. travnja.

Inače, taj prestižni škotski fakultet javnosti je dobro poznat budući da se tamo rodila ljubav princa Williama i Kate Middleton, koji su oboje tamo studirali.