RAZDOBLJE KOJE JE SADA IZA NJE

Druga trudnoća nije prošla glatko: Nataša Janjić otkrila je zašto je 35 dana morala biti odvojena od najmilijih

06.08.2020 u 18:26

Bionic
Reading

Glumica Nataša Janjić i njen suprug, ortoped Nenad Medančić nedavno su postali roditelji kćerkice Kaje, no trudnoća nije prošla glatko kao što je to bilo s njihovim prvim djetetom, 17-mjesečnim Tonijem, zbog čega je glumica zadržana u bolnici mjesec dana prije poroda

Obrazloženje liječnika da mora napustiti svoje najmilije i provesti dane do poroda u bolnici, glumica Nataša Janjić nije najbolje podnijela. Što se točno dogodilo, kao i što joj je najteže palo, glumica je otkrila za Story.

'Konačno smo, nakon punih 35 dana, moja Kaja i ja izišle iz rodilišta. Naime, još sam krajem lipnja, nakon redovitog pregleda, iznenada zadržana na mirovanju i čuvanju trudnoće, odvojena od tada 16-mjesečnog sina. Naravno, nismo očekivali ovakav scenarij, ali nasreću, Kaja je ozbiljna Lavica i sve je ispalo dobro', rekla je Nataša za Story po izlasku iz zagrebačkog Rodilišta & Poliklinike Podobnik.

Po nju je došao ponosni suprug, ortoped Nenad Medančić, nakon čega su se s kćerkicom uputili kući sinu Toniju. Glumica je otkrila i što je sve proživljavala do dolaska djevojčice.

'Najteže mi je pala, uz svu brigu i neizvjesnost, kao i preuranjeni porođaj, ta preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete. Brinula sam se što mu ne mogu objasniti gdje sam nestala, a da on to shvati, i pitala se hoće li moj izostanak ostaviti traga na njegovu srcu', priznala je glumica.

'Uz sve nedaće ove godine, pandemiju i potres koji su nas pogodili, ovi dani spadaju u moje dosad najteže životno razdoblje. Moram zahvaliti cijelome sjajnom liječničkom i medicinskom timu rodilišta Podobnik i njihovu osoblju na profesionalnoj podršci i tretmanu, kao i na osobnom pristupu koji mi je kao ženi i majci doista trebao u tim samotnim izolacijskim danima. Konačno smo zajedno kod kuće i uživamo u nadoknađivanju poljubaca i zagrljaja, kao i u upoznavanju brace i seke. Toni je u međuvremenu naučio toliko puno riječi, narastao i postao već pravi dječak', dodala je Nataša.

Glumica je vijest o rođenju kćerkice podijelila na Instagramu, obznanivši kako su ona i suprug za svoju princezu odabrali ime Kaja.

'I tako danas iznenada... kompletirali smo vlastiti svemir. KAJA, 24.07.2020.', napisala je ponosna mama.