vrijeme nježnosti

Rastopila je srca fanova: Nataša Janjić Medančić objavila prvu fotografiju s kćeri Kajom

02.08.2020 u 15:23

Bionic
Reading

Glumica je prošlog petka rodila svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj su ona i suprug Nenad Medančić nazvali Kaja. Unatoč tome što svoju intimu nastoji što dalje držati od očiju javnosti, nije odoljela a da pratiteljima na društvenoj mreži ne pokaže djelić svoje majčinske idile

Nataša Janjić i njezina djevojčica Kaja rođena 24. srpnja stigle su kući, a prizor u kojem uživaju u nedjeljnom jutru malo koga je ostavio ravnodušnim. Lajkovi i srčeka plušte na sve strane od znanih i neznanih.

Malena Kaja iznenadila je svojim ranijim rođenjem budući da je termin porođaja bio u kolovozu. Osim nje, glumica i suprug Nenad Medančić imaju 18-mjesečnog sina Tonija, a glumica se prije koji dan pohvalila s fotografijom zlatnih balona kojima su ispisana imena njihove djevojčice te tako otkrila kakav su joj doček pripremili njezini dečki.

Iza Nataše Janjić je vrlo stresno razdoblje. Uz pandemiju koronavirusa snažan zagrebački potres u ožujku napravio je veliku štetu na njezinom stanu te je s obitelji neko vrijeme morala iseliti iz stana. Unatoč tome što joj je to razdoblje trudnoće bio poprilično napeto glumica je ostala jaka i pozitivna.