FIT MAMA

Kao da i nije bila trudna: Nakon četvrtog poroda supruga nogometaša hvali se istesanom figurom

28.05.2018 u 14:51

Bionic
Reading

Coleen Rooney, supruga engleskog nogometaša Waynea Rooneyja posljednjih dana uživa na godišnjem odmoru na Barbadosu gdje se pohvalila svojom nevjerojatnom figurom koju je dovela u top formu samo tri mjeseca nakon rođenja četvrtog djeteta

Posljednjih mjeseci javnost nije imala često prilike vidjeti Coleen Rooney, suprugu engleskog nogometaša Waynea Rooneyja, kojem je u veljači rodila četvrtog sina. Razlog tome bio je veliki skandal koji je popularni sportaš priuštio tada supruzi, ali i cijeloj svojoj obitelji.

Uhvaćen je u noćnom provodu sa starletom Laurom Simpson zbog čega su poznati supružnici proveli nekoliko mjeseci razdvojeni. No, Coleen mu je na koncu odlučila pružiti još jednu šansu, a na to su najviše utjecala njihova zajednička djeca.

  • +2
Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

32-godišnja Britanka trenutno uživa na Barbadosu sa sedmogodišnjim Kaijem, četverogodišnjim Klayom, dvogodišnjim Kitom ali i tromjesečnim Cassom. Sretna majka sa svojim nasljednicima najradije vrijeme provodi na plaži gdje se ne skida iz oskudnih bikinija.

Hvali se pritom i kako je istesala svoju figuru nakon rođenja posljednjeg djeteta, a mnogi se pitaju kako je u tako kratkom vremenu to uspjela. Ovoga puta gospođa Rooney odjenula je upečatljivi crveni kupaći kostim i prošetala pješčanom plažom te se uputila prema gliseru.

  • +10
Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: N.N.