mlade snage HTV-a

Dragu Celizića više nećemo gledati na malim ekranima, otišao je u mirovinu, a evo tko će ga mijenjati u kultnoj emisiji koju je vodio

04.11.2020 u 09:23

Bionic
Reading

Jedan od najomiljenijih lica, ali i najprepoznatljivijih glasova na HRT-u nakon 47 godina napustio je HTV. Gledateljima je najviše ostao u sjećanju kao voditelj emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', u kojoj je bio punih 13 godina, od 1992. do 2005. godine, ali i emisiji 'Mir i dobro' u koju je stigao njegov 'nasljednik'

Emisija 'Mir i dobro', koja se emitira nedjeljom u 16.30 na Prvom programu HTV-a, od nedjelje, 8. studenoga, dobiva novog urednika i voditelja Domagoja Puškarića koji će s Doris Vučković nastaviti voditi tjednu emisiju koju proizvodi Odjel Religije HTV-a.

Puškarić na HTV-u radi od lipnja 2016. godine, gdje je kao novinar Informativnog medijskog servisa počeo svoju novinarsku karijeru u redakciji unutarnje politike, a zatim je nastavio u gospodarskoj redakciji HTV-a. Zbog dobrog poznavanja religijskih tema i visokorazvijenog afiniteta prema njima, prelazi u listopadu u Odjel Religije HTV-a, gdje će nastaviti razvijati svoju novinarsku karijeru kao novinar, urednik i voditelj, stoji u HTV-ovom priopćenju.

Inače, Drago Celizić je karijeru je započeo kao voditelj serije zabavno-glazbenih emisija TVZ-a 'Nova imena – novi zabavljači' 1973. godine. Među ostalim je vodio je i brojne koncerte, priredbe i međunarodne smotre te sinkronizirao strane i domaće dokumentarne serije.

Imam još snage, volje i zdravlja i ne osjećam se da bih trebao u mirovinu. Mnogi moji kolege nastavili su raditi i nakon odlaska u mirovinu, i bitno je da rade ono što vole. Još me služi i zdravlje i glas, održavam kondiciju, nije mi teško raditi. Nadam se da ću odraditi još neka snimanja i priredbe', izjavio je u rujnu za Večernji list.