bliži se porod

Emotivni oproštaj Maje Ciglenečki: Cvijeće i darovi za odlazak s TV ekrana

22.10.2020 u 12:38

Bionic
Reading

Voditeljica koja je stigla u emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' u rujnu prošle godine, u četvrtak ujutro se oprostila od gledatelja, jer odlazi na rodiljni dopust. Emisiju je vodila uz Mirka Fodora koji je, kako je rekao, za vrijeme njezine najdraže, filmske rubrike koju vodi Daniel Rafaelić te joj je u ime cijele redakcije uručio buket cvijeća i darove za sinčića Luku te dječaka koji se tek treba roditi

'Malo cvijeća za tebe od naše redakcije, jer Maja će sad neko vrijeme pratiti emisiju pratiti preko ekrana. A ovo su slatkiši za Luku', rekao je Mirko Fodor dok je voditeljici uručivao darove. Ona se našalila da slatkiši možda ne dođu do njezinog sinčića te da braco koji se treba roditi ima sve osim imena za sada. Mirko ju je zamolio da otvori poklone da gledatelji vide što su joj darovali. Oduševljena Maja Ciglenečki komentirala je kako je to set za izlazak iz bolnice.

'Za prvi dan izvan Svetog Duha', komentirala je s osmIjehom od uha do uha. Bila je znatiželjna tko je izabrao darove i gledajući u odjeću za svoju bebu dometnula kako se Mirko Fodor sigurno ne sjeća kako je to bilo kad je on postao otac.

Da je trudna, i to isti dan kada je i saznala, prvo je otkrila svojoj prijateljici s HRT-a Meliti Hrengek, s kojom je bila već trudna u isto vrijeme, pa su njihovi sinovi Petar i Luka vršnjaci. Ovu trudnoću, rekla nam je nedavno podnosi još bolje nego prvu. Nije imala nikakvih tegoba, tako da je na Hrvatskom radiju i na emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' radila do god je mogla, a povratak na ekrane otkrila je, planira ranije ovisno o karakteru bebe i njezine nove rutine.