MILJENICA GLEDATELJA

Nekad je bila među najzgodnijim voditeljicama, a danas 'fura' sasvim drukčiji imidž

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Doris Vrandečić, danas Vučković bila je prva Loto djevojka za 7/39. Kuglice je vadila nakon osamostaljenja Hrvatske na HTV-u. Bile su to petominutne emisije, a Doris je tada bila mlada studentica logopedije koja je na televiziji radila kao vanjska suradnica. Slovila je za najatraktivnije televizijske voditeljice, a danas vodi i emisiju 'Mir i dobro' te je njezin imidž iznenadio je mnoge

Bila je jedna od najdugovječnijih Loto djevojaka. 'Ljudi se se znali hvatati za gumb kada bi me ugledali. Valjda su vjerovali da im donosim sreću', izjavila je Doris Vučković koja je 'kuglice' potom zamijenila emisijama 'Televizija o televiziji', 'Akustikoteka'. Nakon 20 godina rada pred kamerama i javnosti, povukla se iza kamera iza kamera. Uz redoviti posao u Službi za spikere HRT-a kao spiker mentor, početkom 2014. godine vratila se u studio.

Doris Vučković sa suprugom Brunom u emisiji Sedma noć

Doris Vučković sa suprugom Brunom u emisiji Sedma noć

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

U međuvremenu se udala za glazbenika, Sinjanina Bruna Vučkovića, promijenila prezime i postala majka danas 23-godišnjeg sina. Gledatelji je trenutno mogu pratiti u nedjeljnoj emisiji religijskog programa 'Mir i dobro'.

  • +3

Doris Vučković

Izvor: Cropix / Autor: Kristina Fazinic

Bračanka iz Pučišća, dugo je bila prepoznatljiva po svojoj dugoj smeđoj kosi, a sada je Doris Vučković promijenila imidž. Kosu je rapidno skratila i posvijetlila, a svom novom looku je dodala i dioptrijske naočale.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!