MADS MIKKLESEN

Dr. Hannibal Lecter otkriva vedriju stranu mračnog trilera

09.05.2014 u 11:09

Bionic
Reading

Povodom druge sezone 'Hannibala' koja kreće 15. svibnja producenti su osmislili kratak serijal intervjua nazvanih 'Hannibal Post Mortem' u kojima se ekipa serije predstavlja vedrijim tonovima nego što ih donosi ovaj odličan psihološki triler. Samo nekoliko dana pred premijeru donosimo intervju s Madsom Mikkelsenom aka Dr. Hannibalom Lecterom

Voditelj Post Mortema je glumac Scott Thompson koji u seriji glumi agenta Jimmyja Pricea, forenzičara specijaliziranog za otiske prstiju za kojeg priznaje da nema neku važniju ulogu, pa je to odlučio promjeniti. “Oteo” je Hannibalov ured kako bi duže bio na ekranu i popričao s ljudima bitnim za cijeli projekt.

U devet kratkih, ali izrazito dinamičnih i duhovitih intervjua Scott će u stolicu posjesti glumce Madsa Mikkelsena, Hugha Dancyja, Laurencea Fishburnea, Aarona Abrmsa i Caroline Dhavernas, autora serije Bryan Fullera, kostimografa Christophera Hargadona, direktora fotografije Jima Hawkins te stilisticu hrane Janice Poon.

Osim sjajne glumačke ekipe, napete priče i odlične atmosfere obje sezone 'Hannibala' istakle su se i odličnoj fotografiji i izrazito visoko stiliziranom setu stoga je i taj dio ekipe pozvan u 'Post Mortem' kako bi otkrili poneku tajnu njihovog rada.

I u drugoj sezoni 'Hannibala' nastavlja se igra mačke i miša legendarnog dr. Hannibala Lectera i FBI-jevog specijalnog agenta Willa Grahama koji osim lova na okrutne ubojice imaju puno neraščišćenih računa međusobom.

Nove epizode serije mogu se pogledati ponedjeljkom u 22:00 samo na AXN Adriji.

Sjajan danski karakterni glumac jedan je od glavnih formula uspjeha 'Hannibala'. Briljantno utjelovljenje legendarnog psihijatra, kuhara i poremećenog serijskog ubojice predstavlja vrhunac Madsove karijere koja traje već gotovo dva desetljeća. U Hannibalovom Post Mortemu publici će pokazati i svoju duhovitu stranu.