DAMIAN HURLEY

Dosta mu je: Sin Liz Hurley želi da njegova majka prestane objavljivati seksi fotografije

18.04.2018 u 11:26

Bionic
Reading

Tinejdžerske godine za nikoga nisu lagane, a osobito ne kada ste sin lijepe britanske glumice Elizabeth Hurley. 16-godišnjeg Damiana, zbog seksi fotografija njegove majke, prijatelji ne prestaju zadirkivati, a sada su, čini se, prešli svaku granicu, zbog čega tinejdžer želi da se 51-godišnja glumica počne ponašati u skladu sa svojim godinama

Britanska glumica, poznata po tome što i u 52. godini života, gotovo na dnevnoj bazi, svoje obožavatelje na Instagramu oduševljava polugolim fotografijama, našla se u malom obiteljskom problemu. Naime, 16-godišnjem Damianu Hurleyju, sinu slavne Elizabeth Hurley, dozlogrdilo je da njegova majka objavljuje seksi fotografije, koje gledaju i njegovi prijatelji.

Ovom tinejdžeru, koji je u većini slučajeva zaslužan za provokativne fotografije svoje majke, više se ne da slušati zadirke školskih kolega, stoga smatra da je vrijeme da njegova majka prestane s tim.

'Damianu je počelo smetati što ga prijatelji zafrkavaju zbog majke. On je sada u tim godinama kada se srami svega što njegova majka radi i nije mu jasno zašto se mora fotografirati polugola. No, Liz je itekako ponosna na svoj izgled i objasnila mu je da nema ništa loše u tome da žena njezinih godina bude i seksi', otkrio je izvor blizak glumici i njezinom sinu za magazin Heat.

  • +28
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mnogi su zamjerili Elizabeth što koristi sina za seksi fotografije, točnije, što je on mora fotografirati, no ona u tome ne vidi ništa loše. 'Naravno da je, kada smo zajedno na odmoru, Damian zaslužan za fotografije. Ima odlično oko, a i studira fotografiju, stoga bi bilo čudno da me ne fotografira. No, imam ja još neke prijatelje koje mogu gnjaviti za dobru fotografiju', priznala je Elizabeth Hurley.

Bikini selfie @elizabethhurleybeach #VictoireBikini #cheetah @ooreethirah #eastersale

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on