PETI PUT OTAC

Bivša Hugha Granta otkrila njegovu dobro čuvanu tajnu

09.03.2018 u 20:27

Bionic
Reading

Britanski zavodnik dugo je uspijevao od očiju javnosti sakriti činjenicu da u 58. godini očekuje svoje peto dijete. Tajnovit je ostao do kraja pa je čast da objavi sretnu vijest pripala njegovoj bivšoj dugogodišnjoj partnerici - Elizabeth Hurley

Gostujući u emisiji 'Watch What Happens Live' Hurley je upitana od voditelja Andyja Cohena je li iznenađena brojem djece koju Hugh ima, na što je odgovorila: 'Dobio je još jedno prošloga tjedna. Sad ih ima pet. Imao je više od 50 godina kad ih je sve dobio'.

  • +3
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'I nisi zaprepaštena time?', nastavio je inzistirati na odgovoru Cohen, na što mu je glumica odgovorila: 'Ne, on potpuno očarava kao tata. Zaista, stvarno slatko.'

No govoreći o tome kako je očinstvo utjecalo na Hugha kao osobu, Hurley nije pokazala takvo divljenje i svojim je odgovorom dobro nasmijala kako voditelja Cohena, tako i drugog gosta, kolegu Davida Oyelowoa.

'Nakon što je dobio djecu, transformirao se iz vrlo bijedne u prilično bijednu osobu. Poboljšalo ga je, jer porastao je na ljestvici', ispalila je Hurley.

Podsjetimo, neslavna Grantova epizoda s prostitutkom dogodila se 1995. u vrijeme kad je bio u vezi s Elizabeth Hurley. Nakon što je njegova prevara izašla na vidjelo pokušali su spasiti vezu koja je trajala još od 1987. godine. Neko vrijeme to im je i polazilo za rukom, no 2000. su se ipak razišli. Nakon trinaest godina veze, ostali su u dobrim odnosima, što je iznenadilo mnoge, a dobri su i danas.

Svoje peto dijete Grant je dobio s djevojkom Annom Eberstein, švedskom televizijskom producenticom s kojom ima još kćer i sina. No isto tako, Grant ima kćer Tabithu i sina Felixa s bivšom djevojkom, kineskom ljepoticom Tinglan Hong.

  • +9
Hugh Grant Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

S Annom je Grant dobio sina Johna 2012. godine, a kćer čije je ime još uvijek tajna, rodila se u prosincu 2015.

Zanimljivo je da su njegova bivša i sadašnja djevojka bile u isto vrijeme trudne sa sinovima, te su ih rodile u razmaku od nekoliko mjeseci, a 57-godišnji je glumac tako u samo četiri godine dobio čak četvero djece.

Vijest da će po peti put postati otac proširila se početkom ove godine kada su se Grant i Anne Eberstein pojavili na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa. Iako o tome nisu pričali za javnost, Anne ni na koji način nije mogla prikriti trudnički trbuščić.

  • +2
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No trudnoću je potvrdila Annina mama koja se u švedskom tabloidu pohvalila da će opet postati baka. Isto tako, vijest da je Anna rodila njihovo drugo dijete stigla je upravo od njezine majke, sutkinje i istaknute švedske političarke lijeve orijentacije, koju je ovoga puta preduhitrila Grantova bivša ljubav.