ŠETNJA S MAMOM

Dosta je bilo skrivanja: Tamara Ecclestone objavila selfie s malenom Serenom

27.10.2020 u 17:23

Bionic
Reading

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone uspjela je sakriti svoju drugu trudnoću, a pitanje je kad bi smo za rođenje druge kćerkice saznali da sretnu vijest nije otkrio ponosni djed Bernie. Čini se da je i samoj Tamari dosta bilo skrivanja pa je objavila prvi selfie sa svojom bebicom

Lepršava ljetna odjeća skrivala je trudnički trbuščić Tamare Ecclestone dok je sa svojom i sestrinom obitelji ljetovala na našoj obali, a da je uopće bila trudna doznalo se u rujnu kad je već rodila.

Vijest o prinovi u obitelji potvrdio je ponosni djed Bernie, koji je britanskim medijima otkrio da je Tamara rodila djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se dva mjeseca ranije rodio njegov sin Ace.

Od tada je prošlo još tri tjedna, prije nego što je objavom fotografije bebice sa starijom sekom Sophijom Tamara konačno progovorila o prinovi.

'Gledajući ljubav koju Fifi (Sophia) pokazuje prema Sereni, čini me sretnijom i ponosnijom nego što sam ikad mogla sanjati', napisala je ponosna majka Tamara otkrivajući ime svoje druge kćerkice.

U utorak je Tamara svoju bebicu izvela u šetnju, noseći je u klokanici. Na svježem zraku i uz dobro poznati ritam majčinog srca na koje se ručicama naslonila, Serena je zaspala.

Zabilježila je tu slatku situaciju svojim mobitelom Tamara i podijelila na svom Instagram Storyju prvi selfie s bebicom.