razveselila je fanove

Doris Pinčić Rogoznica pokazala kako 'vježba' s djecom, a kolega s RTL televizije se našalio da su spremni za cirkus

11.05.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Brojna poznata domaća lica na društvenim mrežama posvetila su svojim majkama zanimljive statuse povodom Mjačina dana. Omiljena hrvatska glumica i voditeljica emisije 'Dobro jutro Hrvatska' na svoj način je na društvenoj mreži obilježila taj dan i raznježila mnoge

Jedan od najljepših dana u godini je onaj posvećen majkama kada se mnogi zahvaljuju i odaju počast svojim mamama, a u tom slavlju sudjeluju i brojni poznati Hrvati. Instagram su i ove godine preplavile brojne emotivne objave poznatih lica koja su podijelile fotografije sa svojim majkama ili kćerima i sinovima. Među njima je i Doris Pinčić Rogoznica.

'Jer ja letim kad sam kraj tebe', opisala je fotografije i video snimku na kojoj svoju djecu Donata i Gitu podiže na nogama. Komentari su odmah počeli pljuštati, a osim komplimenata da su preslatke i spretne, savjeta da se Doris mora udebljati, jedan od simpatičnijih je onaj njezinog nekadašnjeg kolege s RTL-a, Tomislava Jelinčića koji joj je poručio: 'Spremne za cirkus!'.

View this post on Instagram

Jer ja letim kad sam kraj tebe ❤️ #sretanmajčindan💕

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Prošlo je više od tri mjeseca otkako se lijepa 31-godišnja Zadranka pridružila ekipi emisije 'Dobro jutro Hrvatska'. Prije no što je počela raditi na HRT-u, Doris je rekla kako se veseli novim avanturama. 'Vjerujem da sreća prati hrabre i da ponekad treba izaći malo iz zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja', izjavila je tada.