U KRUGU NAJDRAŽIH

Doris Pinčić Rogoznica pokazala svoju lijepu obitelj

Doris Pinčić Rogoznica

Doris Pinčić Rogoznica

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Glumica i voditeljica i dalje uživa u svom rodnom gradu Zadru. Budući da ima malu bebu Doris Pinčić Rogoznica ne mora juriti za poslovnim obavezama pa vrijeme provodi u krugu obitelji s kojima je slavila svoj veliki dan

Doris Pinčić Rogoznica je prije nekoliko dana proslavila 30. rođendan. Očito je da ga je provela u krugu obitelji, pa je sa svojim fanovima podijelila i fotografiju na kojoj su njezini starija sestra, 37-godišnja Kristina i brat Stipe koji je šest godina mlađi od Doris. Duhovitih i pozitivnih komentara nije nedostajalo: 'Tata Pinčić pravi samo lipu dicu', 'Preslatki ste svi troje, ali ti moja najdraža ipak si kraljica'.

View this post on Instagram

Sestra, sestra, brat ❤ #Pincici #okruglo30

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

'Našim roditeljima nije bilo lako podizati nas troje, pogotovo u vrijeme nakon rata, kad su se gubili poslovi. Moj otac nikad nije stao i očajavao niti je zbog toga pao u depresiju. Moj otac nikad nije stao i očajavao niti je zbog toga pao u depresiju. Vrlo je načitan i inteligentan i nikad se ničega nije sramio raditi da bi stavio kruh na stol. Mi smo prava temperamentna, mediteranska obitelj. Spremni smo se i posvaditi, ali i o svemu međusobno razgovarati', izjavila je radijska i televizijska voditelica i glumica.

  • +3

Doris Pinčić Rogoznica u novoj Cruise kolekciji LuLu Couture

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sanja Jagatić

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!