MAJKE ZNAJU NAJBOLJE

Doris Pinčić Rogoznica: 'Odrasteš, narasteš, ali mamine riječi te uvijek snađu kamo god da si krenuo'

21.11.2019 u 10:11

Bionic
Reading

U jednoj od svojih mnogobrojnih objava, u kojoj se zapravo htjela pohvaliti da je obnovila frizuru, ali i po tko zna koji put reklamirati novi 'proizvod', glumica i voditeljica RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' nasmijala je pratitelje komentarom mame Violete nakon što joj je poslala svoju fotografiju

'Odrasteš, narasteš, naučiš se hodati sa svime što ti dođe, ali mamine riječi (ako imaš sreće) uvijek te snađu gdje god da si krenuo. Tako ja danas mojoj šaljem ovu veselu fotku kako bi joj pokazala novu frizuru i pohvalila se kako sam se farbala, a ona k'o iz topa prvo i jedino o čemu priča - pa dobro 'di su tebi čarape, je l' ti hladno u tenisicama, pa studeni je itd.'. I ti se uloviš kako s 31 godinu, manja od makovog zrna, objašnjavaš kako se to tako nosi, kako mi je itekako toplo jer su ovo tenisice koje nisu samo lijepe i kako zapravo imam najlonke koje se ne vide (najvećeg neprijatelja svih mama i baka). Izlude ponekad, ali zapravo je baš u tome ljepota, zar ne', napisala je Doris Pinčić Rogoznica uz fotografije.

'Jedna je mama, a u biti su sve u tim nekim stvarima iste', 'Mame zato postoje da ponove gradivo po tko zna koji put', 'S mamama uvijek ista priča', samo su neki od komentara koje su joj ostavile pratiteljice.

Uz posao i dvoje djece, lijepa RTL-ova voditeljica brine se o svome zdravlju, tako se trenutno sprema za Zagreb Advent Run. Trčanjem se bavi posljednjih pet godina.

'Jednom kad mi djeca budu veća vježbat ću pet puta tjedno. Vrijeme za vježbanje uspijem uloviti kada djeca spavaju ili odem sat vremena na trčanje s majkom', izjavila je ranije.