BRIŽNA MAJKA

Doris Pinčić otvorila dušu i otkrila zašto je sin Donat završio u bolnici: 'Nema goreg osjećaja nego vidjeti da tvoje dijete boli’

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 02.07.2020 12:06
  • Objavljeno 02.07.2020 u 12:06
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram- Doris Pinčić

Voditeljica Doris Pinčić kao prioritet je stavila majčinstvo pa joj je briga oko njezinih mališana, sina Donata i kćeri Gite prva na listi. Nakon toga dolazi sve ostalo. Brižna majka Doris sad je po prvi puta otvoreno progovorila o nedavnim zdravstvenim problemima svog prvorođenog djeteta i kazala da joj nije bilo ni malo lako

‘Nema ljepšeg osjećaja nego vidjeti svoju djecu kako se smiju, vole, rastu..’, započela je svoju podužu objavu na Instagramu u kojoj piše o nasljednicima Doris Pinčić. Potom je otkrila djelić intime koji je zaintrigirao sve njezine pratitelje.

‘Nema goreg osjećaja nego vidjeti da tvoje dijete boli, u takvim situacijama bezuvjetna ljubav pokazuje svu svoju snagu i svaki bi roditelj potpisao isti tren da sve teško padne na naša umjesto na njihova leđa’, rekla je voditeljica pa objasnila zašto sve to zapravo piše.

‘Za vrijeme karantene moj Donat igrajući se po kući pao je, udario se u glavu i doživio je lagani potres mozga popraćen vrtoglavicom, povraćanjem i buncanjem. Divni, posvećeni doktori objasnili su nam da mora, za njegovo dobro i za svaki slučaj ostati u bolnici ali da ja ne smijem biti u bolnici tu noć. Ni na stolici, ni u hodniku ni u krugu odjela. Karantena je, covid divlja. U suzama i strahu ostao je u, kako ga je on nazvao – zatvoru’, prisjetila se sada tih teških trenutaka i te duge noći bez sina poznata Zadranka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Nema ljepšeg osjećaja nego vidjeti svoju djecu kako se smiju, vole, rastu.. ❤️ Nema goreg osjećaja nego vidjeti da tvoje dijete boli, u takvim situacijama bezuvjetna ljubav pokazuje svu svoju snagu i svaki bi roditelj potpisao isti tren da sve teško padne na naša umjesto na njihova leđa 😔 Za vrijeme karantene moj Donat igrajući se po kući pao je, udario se u glavu i doživio je lagani potres mozga popraćen vrtoglavicom, povraćanjem i buncanjem. Divni, posvećeni doktori objasnili su nam da mora, za njegovo dobro i za svaki slučaj ostati u bolnici ali da ja ne smijem biti u bolnici tu noć. Ni na stolici, ni u hodniku ni u krugu odjela. Karantena je, covid divlja. U suzama i strahu ostao je u, kako ga je on nazvao - zatvoru.🥺 Tu noć nisam plakala ali nisam baš ni disala kako treba. Ujutro kad su ga pustili i došao je kući uz potvrdu da će sve biti u redu krenule su suze. Prije svega od sreće, od zahvalnosti što imam zdravu djecu i što ovakve situacije mogu nabrojati na prste jedne ruke. A drugi red suza išao je za sve roditelje i djecu koji to jutro nisu zagrlili jedni druge jer su na bolničkom liječenju danima, neki tjednima. 😞 Djeca uvijek trebaju roditelje ili skrbnike, a kad su bolesni i još više. Korona je neupitno opasna, nisam epidemiolog, nisam doktor ali vjerujem da moraju postojati bolja rješenja od ovog da roditelji bolesnoj djeci u posjet mogu doći na 15 minuta. Ne da vjerujem, ja sam sigurna da naše društvo može, mora i zna bolje, kao i da ćemo pronaći pravi način za ovo riješiti. ❤️❤️❤️

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

Na sreću Donatovo stanje se popravilo izuzetno brzo te je pušten na kućnu njegu, što je za Doris bio najveći mogući dar. HRT-ovo novo lice koje pratimo iz jutra u jutro na malim ekranima, objasnila je kako se osjećala tu noć bez svoga sina u kući.

‘Tu noć nisam plakala ali nisam baš ni disala kako treba. Ujutro kad su ga pustili i došao je kući uz potvrdu da će sve biti u redu krenule su suze. Prije svega od sreće, od zahvalnosti što imam zdravu djecu i što ovakve situacije mogu nabrojati na prste jedne ruke. A drugi red suza išao je za sve roditelje i djecu koji to jutro nisu zagrlili jedni druge jer su na bolničkom liječenju danima, neki tjednima.’

Razlog zbog kojeg je Doris zapravo podijelila ovu tužnu priču iz svog života je taj što se zalaže za normaliziranje posjeta najmlađim članovima za vrijeme boravka u bolnicu.

‘Djeca uvijek trebaju roditelje ili skrbnike, a kad su bolesni i još više. Korona je neupitno opasna, nisam epidemiolog, nisam doktor ali vjerujem da moraju postojati bolja rješenja od ovog da roditelji bolesnoj djeci u posjet mogu doći na 15 minuta. Ne da vjerujem, ja sam sigurna da naše društvo može, mora i zna bolje, kao i da ćemo pronaći pravi način za ovo riješiti’, zaključila je Pinčić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!