ZGODNA VODITELJICA

Doris Pinčić ne gubi vrijeme nakon razvoda: Ljetne noći rezervirane su za dobre provode

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 13.01.2021 11:20
  • Objavljeno 26.06.2020 u 09:43
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

HRT-ova voditeljica jutarnjeg programa Doris Pinčić nedavno se razišla od svog dugogodišnjeg supruga Borisa Rogoznice. Na svoju novonastalu situaciju i novi ljubavni rasplet Doris ne gleda kao poraz već uzdignute glave i s osmijehom na licu ulazi u svaki novi dan

Baš kao što je rekao sada već njezin bivši suprug Boris Rogoznica u televizijskom intervjuu nakon razvoda, supružnici Pinčić Rogoznica imali su dovoljno vremena i prostora procesuirati razvod i sve što s njime dolazi.

Razišli su se u prijateljskim odnosima te zajedno nastavljaju brinuti o svoje dvoje djece, sinu Donatu i kćerkici Giti.

Kako je sve svoje emocije i razmišljanja već posložila tijekom mjeseci dok javnost nije znala kroz što prolazi, Doris Pinčić sada je sposobna nositi se sa svime što joj život donosi. Svaki novi dan započne ali i završi s osmijehom, a dokazuje nam to osim na malim ekranima i kroz brojne objave na društvenim mrežama.

Četvrtak navečer Doris je odlučila s prijateljima u provod do grada, te se posebno dotjerala. Uskočila je u elegantni kombinezon koji joj je stajao kao saliven.

Uz natpis 'ljetne noći' dala je do znanja da najviše uživa u ovom periodu godine, kada je dan nešto dulji pa s društvom može uživati u šetnji gradom koji vrvi događanjima.

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Jutro nakon, simpatična Zadranka javila se opnovno nasmijana i to unatoč kiši koja nas je dočekala u metropoli. U nude odjevnoj kombinaciji te s vedrim kišobranom, Pinčić je pokazala da joj apsolutno ništa ne može promijeniti dobro raspoloženje.