posvetili se poslu

Dok nasmijana Doris Pinčić pokazuje novi look, Boris Rogoznica pjeva pred malobrojnom publikom

  • Autor: G.R.
  • Zadnja izmjena 13.01.2021 11:19
  • Objavljeno 27.06.2020 u 11:52
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL/instagram

Razvod Doris Pinčić i Borisa Rogoznice prošao je dogovorno i bez skandala, a oboje su se posvetili djeci, poslovnim obavezama i krenuli mirno svojim putem. I dok glumica i voditeljica zadnjih dana objavljuje fotografije na društvenim mrežama gdje pozira vesela i nasmijana, bivši suprug odrađuje gaže, doduše pred malobrojnom publikom

Čini se da Doris Pinčić ništa ne može skinuti osmijeh s lica. Glumica i voditeljica HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' pohvalila se na društvenim mrežama novim, osvježenim lookom. Lijepa Dalmatinka pokazala je novu frizuru, pozirajući sa širokim osmijehom, a brojni pratitelji zasuli je komplimentima.

I dok Doris predano radi, poslu i gažama posvetio se i njezin uskoro biši suprug, Boris Rogoznica. U petak navečer zasvirao je na terasi jednog restorana u Zadru, a sudeći prema fotografijom, bilo je to pred malobrojnom publikom.

  • +4
  • +1

Zadar: Boris Rogoznica svirao je na terasi restorana Butler

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

No glazbenik iz Sukošana nije se dao smesti pa je dobro raspoložen zabavljao goste hitovima poznatih izvođača.

Nakon što su na društvenim mrežama potvrdili glasine da je njihovom braku došao kraj, Doris se o toj temi više nije izjašnjavala, dok je Boris dao intervju RTL televiziju u kojem je o bivšoj supruzi govorio sve najbolje.

'Nimalo mi se nije promijenilo mišljenje o Doris od prvog dana kada smo se upoznali. Doris je za mene pojam. Ja bih rekao žena, majka, kraljica. Možda ima nešto u tome da je ta sedma godina zaista krizna. Osjećaji se poslože drugačije, vidiš da se ne osjećaš sretno, zadovoljno, dobro i počneš razgovarati o tome. Doris i ja smo oduvijek dobro funkcionirali u dogovorima i razgovorima i ja čak mogu reći da sam siguran da jedno drugo još više volimo i još više cijenimo nakon ovakve situacije', rekao je Rogoznica.