SAMO DRUGE BOJE

Baš poput Doris Pinčić: Maja Ciglenečki ima sako kakav ćete poželjeti imati i u svom ormaru

27.01.2023 u 22:07

Bionic
Reading

Svaka žena zna da ono najvrjednije što može imati u svom ormaru su bezvremenski klasični komadi koji su nosivi u svakoj prilici. Zna to i voditeljica 'Dobro jutro Hrvatska' Maja Ciglenečki koja je za jutarnje vođenje odabrala moćnu kombinaciju

Baš kao što je prije nekoliko dana pokazala voditeljica Doris Pinčić Guberović, u mnogima omiljenoj HTV-ovoj emisiji 'Dobro jutro Hrvatska', dobar sako može uistinu učiniti čuda. Za razliku od tradicionalnih odijela, posljednjih sezona najveći su hit moderne varijante sakoa u upadljivim bojama, od ružičaste do crvene i zelene, koji se nose u svim kombinacijama.

Ona je bijelu košulju i crne hlače iskombinirala sa sakoom tamnozelene boje i time klasičnu kombinaciju podigla na viši nivo, a stilisti HTV-ove emisije još su jednom odlučili igrati na provjereno, pa su sličnu kombinaciju namijenili i njezinoj kolegici.

Maja Ciglenečki umjesto bijele košulje imala je bijelu majicu, a crne uske hlače bile su joj do polovice lista. Ono što je upalo u oko sako je u ljubičastoj boji sa velikim gumbima koji su bili poseban detalj. Usko krojen sako savršeno je pratio liniju njezinog tijela, a kombinacija je bila istovremeno ženstvena, ali i mladenačka.

Ako vam nedostaje inspiracije za odijevanje tijekom sivih zimskih dana, oslonite se na provjerene komade koji će i one 'najdosadnije' kombinacije učiniti da izgledaju promišljeno i vrlo trendi.

  • +2
Maja Ciglenečki Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Sakoi su trenutno toliko moderan i poželjan komad da rijetko koja žena nema barem jedan u svom ormaru. Možete ih uklopiti u baš svaku kombinaciju, uz haljine i poslovne hlače, ali i uz traperice za opušteniju varijantu. Sakoi su nešto poput mokasinka, savršen dodatak svakom outfitu, jer i od najobičnije kombinacije čine stajliš look.