Zapravo je ona kriva

Donna Vekić prepričala kakvu je dramu proživjela tijekom leta u helikopteru: 'Bila sam izbezumljena!'

19.10.2022 u 12:28

Bionic
Reading

Iza hrvatske tenisačice je najbolji tjedan karijere (plasirala se u 2. kolo WTA turnira u Guadalajari), ali njezino putovanje do Meksika nije bilo nimalo ugodno

'Bilo je sve super, osim što su se vrata otvorila usred leta', iznenadila je Donna Vekić novinare nakon pobjede protiv Pigossi i nastavila:

'Zapravo sam ja kriva jer dok smo sjedili prije početka leta bilo je jako vruće, pa sam malo otvorila vrata da uđe zrak. Valjda ih nisam dobro zatvorila. Deset minuta nakon početka leta vrata su se otvorila. Bila sam izbezumljena! Dečki iza mene su se također izbezumili zbog mene jer sam sjedila naprijed. jer sam ja sjedio naprijed. Ali pilot je samo rekao: 'No pasa nada. No pasa nada', ispričala je tenisačica.

Uhvatila je vrata i zatvorila ih, a nakon što je helikopter sigurno sletio, osjetila je olakšanje. 'Iskreno, jako sam sretna i zahvalna što sam ovdje. Organizatori turnira su mu dali pozivnicu, bez nje ne bih mogla igrati ovdje. Uživam i sretna što mogu odigrati još nekoliko mečeva prije kraja sezone', poručila je tenisačica.

  • +4
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: AFP7 / Zuma Press / Profimedia