LIJEPA OSJEČANKA

Donna Vekić: 'Da ne igram tenis, bila bih glumica'

14.03.2021 u 14:24

Bionic
Reading

Jedna od najboljih hrvatskih tenisačica, lijepa Osječanka Donna Vekić, odgovarajući na pitanja Večernjakove brzopotezne pitalice otkriva kako bi da nije tenisačica bila glumica

Osječanka čije je ime zapisano na listi top 20 svjetskih tenisačica odgovarala je na škakljiva pitanja brzopotezne pitalice Večernjeg lista.

Lijepa 24-odišnja tenisačica tako otkriva da joj je u svijetu superjunaka Batman draži od Supermana, a u svijetu superjunakinja draža joj je Wonderwoman od Catwoman. Kad bi sama mogla birati naku supermoć za sebe, Donna bi željela mo čitanja tuđih misli.

Između kina i kazališta, tenisačica će radije odabrati kino, a najdraža joj je slvana osoba Ryan Reynolds. Da ne igra tenis i sama bi se, kaže, bavila glumom, jer je oduvijek željela biti glumica.

Ljudska osobina koja ju najviše kod drugih može razbjesniti je arogancija, a živcira je i vlastita nestrpljivost. Prijatelji joj načešće spočitavaju da je ponekad malo tvrdoglava. Kad su u pitanju njeni skriveni talenti, Donna kaže da se može pohvaliti skijanjem i kuhanjem.

  • +6
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: Rob Prange / Zuma Press / Profimedia

Kad je prepoznaju na ulici reagira različito, a ponekad joj, kaže, bude i malo neugodno zbog toga. Kritike na svoj račun ne gleda i ne čita, osim ako su upućene od trenera ili bliskih ljudi. Njihove kritike prihvaća, a nada se da će joj one pomoći i u ostvarenju cilja za ovu godinu – ulaska u top 10 svjetskih tenisačica.

Čestitajući Dan žena putem Instagrama, lijepa tenisačica je poručila da to što žene mogu postići nema ograničenja. Pa tko zna, jednoga dana kad teniski reket pospremi u vitrinu s peharima, možda je vidimo i na velikim platnima.