sanirala JE OZLJEDU

Donna Vekić se oglasila nakon operacije: 'Radujem se brzom povratku na teren'

26.02.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Kako je svojim pratiteljima na društvenim mrežama objasnila, podvrgnula se operaciji desnog koljena. jedna od naših ponajboljih sportašica, spomenutu ozljedu je zadobila na prvom grand slam turniru sezone, Australian Openu, a operirana je u Švicarskoj

'Jučer sam imala malu operaciju desnog koljena i zahvaljujući dr. Biedertu sve je prošlo u redu. Započela sam već danas s rehabilitacijom i radujem se brzom povratku na teren! ⁣Hvala vam svima na porukama i podršci, posebno mojoj obitelji, timu i prijateljima', napisala je Donna Vekić pored fotografije na kojoj s osmijehom na licu pozira u bolničkom krevetu.

Osječanka se ozlijedila u osmini finala Australian Opena protiv Jennifer Brady. Tijekom meča je tražila pomoć fizioterapeuta, a ozljeda je očito bila teža zbog čega je morala na operaciju. Kako je nedavno izjavila, nakon zadnjeg turnira bila je na detoxu sedam dana, sama, u planinama u Španjolskoj, pa se pretpostavlja da će nakon Australian Opena i ovog operativnog zahvata otputovati na zasluženi odmor.

  • +3
Donna Vekić Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

'Kada završim karijeru, nadam se da ću sama sebe moći pogledati u oči i iskreno reći da sam dala sve od sebe i da sam izvukla maksimum od sebe', izjavila je ranije za tportal.