MORAJU SE SAMI SNAĆI

Donald Trump upozorio princa Harryja i Meghan Markle da SAD neće plaćati njihovo osiguranje

29.03.2020 u 23:21

Bionic
Reading

Američki predsjednik Donald Trump rekao je u nedjelju da princ Harry i njegova supruga Meghan Markle moraju sami plaćati svoje osiguranje ako se presele u Sjedinjene Države

'Najprije je bilo rečeno da će Harry i Meghan, koji su napustili Kraljevstvo, imati stalno boravište u Kanadi', napisao je na Twitteru.

'Sada napuštaju Kanadu i sele se u Sjedinjene Države, ali SAD neće plaćati njihovo osiguranje. Oni ga moraju sami plaćati!', napisao je.

Naime, jedan članak u britanskom Daily Mailu ranije ovaj tjedan sugerirao je da bi par mogao tražiti da im američka vlada zajamči tjelesno osiguranje u SAD-u, no to se, čini se, neće dogoditi. Par nije objavio nikakvo priopćenje vezano uz medijske napise na tu temu te objavu američkog predsjednika.

Trumo je jasno rekao da je 'veliki prijatelj i da se divi kraljici i Ujedinjenom Kraljevstvu'.

  • +12
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

35-godišnji princ Harry i 38-godišnja Meghan Markle prije nekoliko da su otputovali iz Vancouvera u Los Angeles gdje živi Meghanina majka Doria Ragland, a portal The Sun tvrdi kako se par ondje planira nastaniti za stalno, ponajviše zbog poslovnih angažmana koje Meghan planira u skoroj budućnosti.

Sada kada više nije dio kraljevske obitelji, bivša glumica u planu ima nekoliko poslovnih projekata, uključujući i izdavanje svoje druge kuharice te ponovno aktiviranje svog bloga koji je stopirala nedugo prije objave zaruka za princa Harryja.