samozatajni odvjetnik

Domenica se raspričala o samozatajnom partneru: 'Iste stvari nas zanimaju'

17.04.2024 u 08:32

Bionic
Reading

Simpatična Korčulanka za InMagazin progovorila je o planovima za budućnost, ali i vidi li se u ulozi majke

Plavokosa pjevačica Domenica mnogima je, posebno onima najmlađima, najdraža i najsimpatičnija pjevačica, a njezini se hitovi često pjevaju na raznoraznim zabavama. Ljubav prema glazbi dijeli i sa svojom najboljom prijateljicom koja je odrastala u jednoj od najpoznatijih glazbenih obitelji u Hrvatskoj, a nerijetko su i surađivale te dijelile pozornice.

Naime, Domenica je čak i vjenčana kuma Hani Huljić pa ni ne čudi da je jako uključena i u rast i razvoj jedinice Hane Huljić i Petra Graše.

'Hana je stvarno prva kojoj se javim. Čim dođem, čim sletim u Split, ona je prva osoba u imeniku koju zovem, da je dođem vidjeti, pogotovo zato što ono nekako njeno dijete kao da je moje. I jednostavno želim sudjelovati u svemu, ona toliko brzo raste i toliko je zanimljiva', rekla je Domenica u InMagazinu.

Iako je malena unijela radost i u njezin život, Domenica je ipak priznala da još uvijek ne razmišlja o zasnivanju obitelji.

'Voljela bih jednog dana biti mama, ali nekako mislim, da sve u svoje vrijeme. Nemam pressing, ja ti nikad nisam imala pressing niti od svoje familije niti od društva', rekla je pjevačica koja je godinama skrivala partnera.

Međutim, prije par godina otkrilo se da je Domenica u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a Bačić je bio i na slavlju uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić.

O svojoj ljubavi ne govori često te svoju intimu čuva za sebe, no otkrila je da joj partner često daje vjetar u leđa: 'Puno toga se ne bih ni usudila da nije bilo njega, super mi je što je on tako ambiciozan i tu ambiciju možda prenosi i na mene. Generalno imamo dosta sličan pogled na život i nekako iste stvari nas zanimaju.'

besprijekorna figura

Zavodljiva Domenica: Njezine najnovije fotografije u kreacijama Matije Vuice ostavljaju bez daha

Pogledaj galeriju