ČESTITKE PLJUŠTE

Cameron Diaz objavila predivnu vijest koja je sve razveselila

23.03.2024 u 10:13

Bionic
Reading

Cameron Diaz i njezin suprug Benji Madden, član pop punk benda The Good Charlotte, ovih dana ima razloga za veselje

Cameron Diaz (51) i Benji Madden (45) nakon što su 2019. uz pomoć surogat majke postali roditelji kćeri Raddix, proširili su obitelj za još jednog člana, dječačića koje su dali zvučno i neobično ime Cardinal Madden.

Slavni par je u braku od 2015. godine, a lijepa plavuša koja je godinama bila visoko na A-listi najtraženijih glumica u Hollywoodu, prošle je godine objavila kako će se vratiti na posao nakon dugogodišnje stanke zbog obiteljskih razloga.

Sretnu vijest o prinovi objavili su na Instagramu: 'Nevjerojatan je, a mi smo tako sretni što je ovdje'.

Poručili su i kako neće objavljivati nikakve fotografije sina zbog zaštite privatnosti i sigurnosti, no poručili su i da je njihov Cardinal 'jako zgodan'.

U ASPENU

Bračna idila Cameron Diaz i Benjija Maddena na snježnim padinama

Pogledaj galeriju

Simpatična objava koja je sve oduševila uključivala je i crtež na kojem je pisalo: 'Ptičica mi je šapnula'.  

Nije dugo trebalo čekati na oduševljenje brojnih fanova te su se svi pridružili čestitkama. Par je sličnu vijest objavio i 2019. kad su postali roditelji djevojčice Raddix, uz istu poruku o zaštiti privatnosti.

Cameron i Benji svoju obitelj godinama brižljivo štite od javnosti, a kako je ranije objavljeno, pričalo se kako je par razmišljao o proširenju obitelji. 'Benji je oduvijek želio veliku obitelj, a Cameron Diaz nije trebalo nagovarati nakon dolaska njihove kćeri', rekao je ranije jedan izvor.

'Želim doživjeti 110, budući da imam malo dijete. Mislim da imate taj nevjerojatan trenutak u svojim 40-ima kada cijenite vaše roditelje i želim imati taj trenutak s njom - biti tamo s njom u njezinim 40-ima', rekla je Diaz u jednom ranijem intervjuu.

Inače, Cameron Diaz vidjet ćemo i u novoj komediji s Keanuom Reevesom i Jonahom Hillom u glavnim ulogama.