protiv visoke tehnologije

Dolly Parton otkrila zašto nikad ne šalje SMS poruke

28.11.2023 u 14:56

Bionic
Reading

77-godišnja Dolly Parton ne miri se s napretkom tehnologije pa i danas radije bira faks. Tko šalje poruke popularnoj pjevačici već je naviknut da na njih često i ne dobije odgovor, što je potvrdila i Miley Cyrus uz napomenu da onaj tko želi - nađe način

Pjevačica Dolly Parton otkrila je za mnoge šokantnu činjenicu: niti odgovara na SMS poruke niti ih šalje. Iako je ovaj podatak za mnoge danas vrlo čudan, Dolly tvrdi da da tako funkcionira već godinama.

'Ja sam djevojka niske tehnologije u svijetu visoke tehnologije', rekla je Parton u emisiji poznate glumice Drew Barrymore koja redovito ugošćuje slavne osobe koji joj otkrivaju nepoznate stvari o sebi.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Parton je tako rekla da nema potrebu razgovarati sa svima koji s njom žele razgovarati te da ne šalje poruke kako ne bi trebala odgovarati na nove.

'Ako me netko nazove, javit ću se ako želim razgovarati s njim ili ću ga nazvati kad budem mogao. Inače imam previše toga za razmišljati nego da zatrpam svoj um svime ostalim', objašnjava.

  • +4
Dolly Parton i Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sretna što je okružena sjajnim ljudima priznala je da nema vremena za tipkanje i bivanje na telefonu po cijele dane, a to je ranije potkrijepila i Miley Cyrus, Partonino kumče koje je otkrilo da s kumom komunicira putem faksa.

'Ja svakako nisam glupa osoba. Mogla bih to naučiti da želim, ali radije bih samo imala svoj faks i pozvala svoje kreativne stvari svojoj ekipi', zaključila je country pjevačica.

  • +3
Dolly Parton Izvor: Profimedia / Autor: IAN HALPERIN / UPI i Matthew Pearce/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia