OGOLIO DUŠU

Dokumentarac koji se s nestrpljenjem iščekuje: Legendarni Val Kilmer otkriva nepoznate detalje o svom životu i borbi s rakom grla

07.07.2021 u 18:28

Bionic
Reading

O svom životu, borbi s rakom grla i bogatoj karijeri u holivudskoj industriji, glumac Val Kilmer iskreno je progovorio u nadolazećem Amazonovom dokumentarcu, a dijelić onoga što očekuje njegove gledatelje otkriveno je ovoga utorka u objavljenom foršpanu na društvenim mrežama

'Moje ime je Val Kilmer i glumac sam. Živo sam čarobni život i uspio sam ga uloviti kamerom', započeo je svoje predstavljanje 61- godišnji glumac u foršpanu svog nadolazećeg dokumentarca, a nakon kojega se mogu vidjeti dijelići njegova života sa setova filmova poput 'Tombstonea' i 'Top Guna', kao i video isječci iz djetinjstva i njegova privatnog života.

  • +10
Amazonov dokumentarac o Valu Kilmeru Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Bio sam prvi čovjek za kojeg sam znao da posjeduje video kameru. Imam preko tisuće sati snimljenoga materijala na video kasetama i filmskim kolutima koje sam snimio tijekom života i karijere', istaknuo je Kilmer, a tada mladi glumački kolega Kevin Bacon nije krio oduševljenje njegovom izjavom.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Amazon Prime Video

U isječku objavljenom na YouTubeu, Kilmer se također dotaknuo svoje borbe s dijagnosticiranim rakom grla objasnivši kako svoju priču sada želi ispričati više nego ikad. Prema njegovim riječima, deseljećima je pokušao pronaći svoj glas kroz filmske uloge, a za sebe kaže kako je jedno osjetljivo i inteligentno ljudsko biće s dušom klauna.

Njegov dokumentarac premijeru će doživjeti na ovogodišnjem, 74. izdanju filmskoga festivala u Cannesu, a na streaming servisu Amazon Prime svjetlo dana ugledati će početkom  kolovoza.