USKOČIO TATI

Dok se Višnjić odmara od snimanja 'Generala', Gotovinu glumi njegov sin Vigo

01.05.2017 u 17:59

Bionic
Reading

Ekipa filma i televizijske serije 'General' ne odmara se ni na Praznika rada, osim glavnog glumca Gorana Višnjića kojemu je sin Vigo priuštio dan odmora

Pod redateljskom palicom Antuna Vrdoljaka, film o generalu Anti Gotovini snimao se i neradnog ponedjeljka u Pirovcu, a od snimanja je bio izuzet glavni glumac Goran Višnjić.

Ipak, ne radi se o povlaštenom položaju za redateljeva zeta, a dan na setu u ulozi Ante Gotovine proveo je njegov sin Vigo, Vrdoljakov unuk.

Film prati životni put hrvatskog generala od najranijih dana, a Antu Gotovinu u dječačkoj dobi utjelovio je upravo Vigo.

Dječaka je na snimanju podržavala cijela obitelj - djed Antun, ujak Andrija i mama Eva - a na kraju im se pridružio i tata Goran. Kako je bilo na snimanju, pogledajte u našoj fotogaleriji.

  • +6
Sin Gorana Višnjića glumi malog Antu Gotovinu Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Snimanje će trajati do 20. srpnja i to u brojnim mjestima kao što su Knin, Livno, Šepurine, Zadar, Prkos, Kašić, Islam Grčki, Obrovac, Škabrnja, Sljeme, Lučko, Crna Mlaka, Imotski, Split, Pag, Pirovac, Turanj, Pakoštane, Peruča, Rijeka, Erdut, Dalj i Zagreb, a snimat će se i u Francuskoj. Emitiranje televizijske serije 'General' na HRT-u predviđeno je tijekom 2018. godine.