prve snimke

Goran Višnjić pokazao djelić filma o Gotovini

06.04.2017 u 12:21

Bionic
Reading

Kako izgleda scena iz filma Antuna Vrdoljaka koji se tek snima, pokazao je redateljev zet, ujedno glavni glumac u filmu 'General', Goran Višnjić. Hrvatski glumac s holivudskom adresom svoje je obožavatelje na Instagramu odlučio počastiti isječkom kako bismo vidjeli što trenutno radi

'Ovo je samo mali dio nerežiranog materijala sa snimanja. Samo za vaše oči', napisao je na svom profilu glumac Goran Višnjić, objavivši isječak iz filma 'General' koji se trenutno snima. U nešto više od 12 sati isječak je pogledalo gotovo dvije tisuće ljudi i pohvalilo rad.

Na snimci se vidi helikopter iz kojeg izlaze Goran Višnjić kao Ante Gotovina te Tarik Filipović i Boris Svrtan. Na filmu 'General', u režiji Antuna Vrdoljaka, radi stotinu glumaca i više od tisuću statista na mnogobrojnim lokacijama u Hrvatskoj, ali i susjednoj Bosni i Hercegovini.

Snimanje će trajati do 20. srpnja i to u brojnim mjestima kao što su Knin, Livno, Šepurine, Zadar, Prkos, Kašić, Islam Grčki, Obrovac, Škabrnja, Sljeme, Lučko, Crna Mlaka, Imotski, Split, Pag, Pirovac, Turanj, Pakoštane, Peruča, Rijeka, Erdut, Dalj i Zagreb, a snimat će se i u Francuskoj. Emitiranje televizijske serije 'General' na HRT-u predviđeno je tijekom 2018. godine.

Today at work...😬

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)