nakon 21 godinu

Dok traje štrajk u Hollywoodu, Keanu Reeves okupio stari bend, najavili prvi album i turneju

21.07.2023 u 09:35

Bionic
Reading

Zvijezda se usred štrajka glumaca vratila svojoj glazbenoj karijeri. Ponovno se pridružio članovima grupe Dogstar, koju je osnovao još 1991. kao bas gitarist i prateći vokal

Keanu Reeves osnovao je grupu Dogstar s Robertom Mailhouseom, kojeg je upoznao u trgovini i zbližio se s njim zbog hokeja, a kasnije im su se pridružili Bret Domrose i Gregg Miller. Bili su aktivni od 1991. do 2002., a uz brojne koncerte te su objavili jedan EP 'Quattro Formaggi' iz 1996. te dva albuma - 'Our Little Visionary' također iz 1996 i 'Happy Ending' iz 2000.

Među ostalim su bili i na turneji s Bon Jovijem, a otvorili su i koncert za Davida Bowieja. Kako je glumac postajao sve zaposleniji i slavniji, bilo mu je teško balansirati između filma i glazbe te je 2002. napustio bend, koji se potom i raspao. S Mailhouseom je kasnije svirao u bendu Becky, no i njih je nakon godinu dana napustio.

Dogstar se pauze ponovno okupio za glazbeni festival BottleRock Napa Valley u svibnju ove godine, a u utorak su odsvirali svoj koncert u The Roxyju u Los Angelesu.

Ondje su predstavili novi singl 'Everything Turns Around' s kojim su najavili novi album Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees, koji bi trebao biti objavljen 6. listopada preko Dogstarove vlastite etikete, Dillon Street Records.

  • +3
Keanu Reeves Izvor: Profimedia / Autor: London Entertainment/Splash / Shutterstock Editorial / Profimedia

O naslovnom singlu su rekli da 'ima poticajnu poruku i pozitivnu vibru' te da je 'to jedna od njihovih omiljenih pjesama za sviranje uživo'. Dogstar planiraju i turneju od 25 nastupa u Sjevernoj Americi i Japanu.

Izvor: Društvene mreže