PRESLATKA SNIMKA

Keanu Reeves ponovno je osvojio Internet: 'Ovo mi vraća vjeru u čovječanstvo'

30.04.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Internet se iznova zaljubio u Keanua Reevesa. Preslatka snimka glumčevog susreta s devetogodišnjim obožavateljem u prodavaonici stripova zaokupila je društvene mreže

Devetogodišnji YouTuber Noah s kanala ‘Noah's Amazing Reviews’ dobio je priliku upoznati svog omiljenog glumca tijekom potpisivanja njegovog stripa BRZRKR u trgovini Golden Apple Comics u Los Angelesu.

Mladić nije krio oduševljenje upoznavanjem glumca koji ga je tijeko susreta iznenadio kratkim oponašanjem lika iz animiranog filma ‘Priče o igračkama 4’.

Keanu Reeves & 9-Year-Old Fan Have Sweetest Conversation Izvor: Društvene mreže / Autor: Access Hollywood

'Ti si mi vjerojatno najdraži glumac na cijelom svijetu!', izjavio je mlađahni Noah. 'O moj Bože, Noah, hvala ti!' rekao je Keanu nakon čega ga je upitao je li vidio vojvodu Cabooma u ‘Priči o igračkama 4?'

'Da, on je moj omiljeni lik!', kazao je nakon čega je Keanu za mladog obožavatelja ponovno postao ‘najvećim kaskaderom u Kanadi’.

Keanu je osvojio još više obožavatelja nakon što je video objavljen na internetu. Brojni su pozdravili njegovu interakciju s Noahom punu poštovanja, a jedan od gledatelja videa komentirao je kako mu je ‘vratio vjeru u čovječanstvo’.  

Stripovski serijal BRZRKR objavljen je 2021. godine i označava Keanuov debi u ulozi pisca stripova. 

Uz poznatu akcijsku zvijezdu koautor ovog stripa od 12 izdanja je Matt Kindt, a u njemu se pojavljuje i umjetnik Ron Garney. Serijal prati lika imena B - polusmrtnika, poluboga koji počinje raditi za američku vladu kako bi saznao svoje pravo podrijetlo. 

PRONAŠAO SREĆU

Vrući poljupci na crvenom tepihu: Keanu Reeves ne skriva koliko je zaljubljen

Pogledaj galeriju