'PRIČA O IGRAČKAMA 4'

Susret Keanua Reevesa i njegovog malog obožavatelja postao je viralni hit

27.04.2023 u 13:48

Bionic
Reading

Ne čudi nevjerojatna popularnost holivudskog glumca Keanua Reevesa, jer samo jedan pogled na njegov odnos s obožavateljima, od najmanjih do najstarijih, ostavlja bez riječi

Video susreta holivudskog glumca Keanu Reevesa, tijekom promocije njegove knjige stripova BRZKRK u Los Angelesu, postao je pravi viralni hit, a kada ga pogledate, bit će vam itekako jasno zašto je to tako.

Među mnogobrojnim obožavateljima našao se i devetogodišnjak koji je 58-godišnjem Reevesu rekao kako mu je on 'najomiljeniji glumac na cijelom svijetu'.

'Tvoj sam veliki obožavatelj', rekao je devetogodišnjak koji je potom rekao kako se zove Noah, na što mu je glumac rekao kako se on zove Keanu.

PRONAŠAO SREĆU

Vrući poljupci na crvenom tepihu: Keanu Reeves ne skriva koliko je zaljubljen

Pogledaj galeriju

Nakon što mu se zahvalio na podršci, Reeves je dječaka upitao sjeća li se lika Vojvode Cabooma iz animiranog filma 'Priča o igračkama 4' iz 2019. godine. Riječ je o ulozi kojoj je glas dao upravo dao Keanu Reeves, na što mu je dječak rekao da mu je to 'omiljeni lik', a onda je holivudska zvijezda progovorila glasom Vojvode Cabooma i oduševila sve.