posljednja u kojoj je igrao

Kreću novi nastavci omiljene serije 'Lud, zbunjen, normalan' u kojoj je i pokojni Mustafa Nadarević

06.04.2021 u 19:43

Bionic
Reading

Od subote, 10. travnja na Novoj TV kreću novi nastavci omiljene serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Serija, koja privlači sve generacije gledatelja, s novim epizodama vratila je neke stare likove koji su ostavili pečat hit seriji

Šefika, kućna pomoćnica u novim nastavcima je dominantnija, čvršća, a njena riječ sada puno više znači u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratiti ćemo glumicu Jasnu Žalicu. U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića. Izetov unuk Džebra, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisao je fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića. Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira, stoji u najavi.

Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i čitav niz epizodnih karaktera. Osim Šefike, gledatelji će moći uživati u zgodama još jednog lika koji se vratio u ovoj sezoni - Čombe, kojega utjelovljuje Miraj Grbić, a osim njih, gledatelji će pratiti i zgode Izetove tek pronađene kćeri Jelene koju utjelovljuje sjajna Katarina Marković.