'NIJE IMAO POJMA'

Za sve krivi pandemiju: Otac Bena Afflecka posljednji je saznao za njegovu obnovljenu vezu s Jennifer Lopez

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 05.06.2021 09:33
  • Objavljeno 05.06.2021 u 09:33
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Kevin Sullivan / Zuma Press / Profimedia

Otac holivudske zvijezde Benna Afflecka, po svemu sudeći, posljednji je saznao za sinovu obnovu ljubavne veze s 51- godišnjom latino divom, Jennifer Lopez

Otac holivudske braće Bena i Caseyja Afflecka, u razgovoru za The US Sun izjavio je kako 'nije imao pojma' o tomu da je njegov stariji sin Ben nakon 17 godina odlučio obnoviti ljubavnu vezu s bivšom zaručnicom, Jennifer Lopez.

'Naravno da sam čuo za nju, no nemam pojma što se događa. Naravno da razgovaram sa svojom djecom o njihovim životima, a sa mnom dijele ono što žele', izjavio je 77- godišnji Timothy Affleck dodavši kako ga je globalna pandemija spriječila u viđanju djece te zbog nje smatra da nije u toku s posljednjim informacijama.

'Djecu nisam vidio jako dugo, zbog njihovoga posla i pandemije', pokušao je objasniti otac slavne holivudske braće istaknuvši kako su glasine o tome da je njegov sin ljubovao s Jennifer Lopez puno prije nego što je to otkrila javnost u potpunosti neistinite.

  • +5
  • +2

Jennifer Lopez i Ben Affleck u Miamiju

Izvor: Profimedia / Autor: VEM/miamipixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon prekida zaruka s bivšim igračem američkoga bejzbola, Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez počelo se ponovno ljubavno povezivati sa starom ljubavi ovoga travnja. Iako se o svemu još uvijek nisu javno oglasili, svaki slobodan trenutak trude se provoditi zajedno, a nedavno su uživali u Montani i Miamiju gdje su iznajmili luksuznu nekretninu.

Pri povratku u Los Angeles, nisu uspjeli promaknuti dežurnim paparazzima koji su ulovili u javnom izmjenjivanju nježnosti.

  • +3

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia