MJERE ZAŠTITE

Dok Harry strahuje za kraljicu, Meghan Markle uvodi stroga pravila: 'Samo nekolicina osoba može stupiti u izravni kontakt s njima'

17.03.2020 u 22:17

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana princ Harry i Meghan Markle vratili su se u Kanadu svome sinčiću Archieju, nakon što su obavili posljednje dužnosti kao nositelji kraljevskih titula. Trenutno su u samoizolaciji, provode sve mjere zaštite od koronavirusa, a njihovo osoblje prolazi kroz stroga nova pravila

Sada već bivši vojvode od Sussexa, Meghan Markle i princ Harry prije nekoliko dana vratili su se u Vancouver iz Velike Britanije. Obavili su svoje posljednje dužnosti u Londonu kod kraljice Elizabete, te se sada u potpunosti mogu okrenuti samostalnom načinu života izvan kraljevstva.

Međutim, Meghan i Harry i dalje se ne mogu opustiti, jer svijet je zadesila pandemija koronavirusom, zbog čega su i sami u izolaciji. Odmah po povratku iz Britanije otišli su u samoizolaciju, vrijeme provode u vili u kojoj žive još od prosinca, a kako se doznalo, Meghan je uvela stroge mjere preventivne zaštite.

'Meghan brine da svi ostanu zdravi i da se nitko ne zarazi. Svom osoblju naredila je da nose zaštitne rukavice i maske, ljudima koji umjesto njih odlaze u trgovine posebno. Kada se vrate kući, prolaze stroge higijenske protokole. Samo nekolicina osoba može stupiti u izravni kontakt s njom, Harryjem i sinom Archijem', otkrio je izvor blizak paru za američke medije.

  • +12
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Isti izvor tvrdi da je Harryja jako loše rapoložen te da je kao zabrinut za zdravlje svoje obitelji u Britaniji, posebno bake kraljice Elizabete i oca princa Charlesa.

'Jako su zahvalni što su dobili priliku vidjeti se s obitelji prije nego je virus uzeo maha i došao do ovakvih razmjera. Od kako su se vratili u Kanadu, Harry je u stalnom kontaktu s obitelji i upozorava ih da paze na svoje zdravlje', otkriva neimenovani izvor.

Također, par u ovoj karanteni ne namjerava uzalud trošiti vrijeme, već su napravili plan raditi na podizanju svijesti o mentalnom zdravlju. Situaciju izazvanu koronavirusom smatraju jednim od segmenata mentalnog zdravlja kojeg kroz godine promoviraju već godinama.