skupila 2 milijuna 'lajkova'

Dok 'Flowers' osvaja svijet, rasplesana Miley Cyrus s fanovima dijeli emotivne trenutke slavlja

31.01.2023 u 09:46

Bionic
Reading

Miley Cyrus znala je proslaviti uspjeh svoje pjesme 'Flowers' koja je proglašena za neslužbenu himnu svih žena te je skupila preko 140 milijuna pregleda na YouTubeu i drži vrh ljestvice slušanosti diljem svijeta

Miley Cyrus pokorila je svijet pjesmom 'Flowers' koja je stekla neslužbeni status himne svih žena. Ovaj hit u manje od mjesec dana preslušan je više od 140 milijuna puta na YouTubeu te drži prvo mjesto ljestvice najslušanijih pjesama diljem svijeta.

Naravno, takav uspjeh iznimno je razveselio 30-godišnju pjevačicu koja je svoju sreću odlučila podijeliti s fanovima na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj zadovoljno pleše i slavi što je njena pjesma broj 1 po popularnosti.

"Slavim jer je Flowers ponovno broj 1 u svijetu ovaj tjedan! Volim što nas ova pjesma povezuje na tako pozitivan način i zadovoljstvo mi je nastaviti stvarati glazbu za vas. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez mojih slušatelja i fanova. Beskrajno sam zahvalna", napisala je u opisu objave koja je u samo deset sati skupila preko 2 milijuna 'lajkova'.

Ova pjesma od posebnog je značaja za Miley jer u njoj pjeva o periodu nakon razvoda od supruga Liama Hemswortha koji ju je, navodno, varao s nizom žena.

  • +10
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

S proslavljenim glumcem bila je u vezi preko deset godina, a u braku tek dvije, od 2018. do 2020. godine. Priznala je kako je ulazak u bračnu zajednicu za nju bio pokušaj da spasi samu sebi, a ovim hitom poručuju svim ženama kako im za spas ne treba nitko drugi nego - one same.

Izvor: Društvene mreže

Pjesma govori o ženskoj snazi i samostalnosti zbog čega su obožavateljice ubrzo počele pisati kako im više 'ne treba terapija, samo 'Flowers' na repeat'.