NE KRIJE SREĆU

Dobro raspoloženi Brad Pitt s novom ljubavi uživao na gala večeri

06.11.2023 u 20:01

Bionic
Reading

Ljubavna veza Brada Pitta i Ines de Ramon napreduje, što su ove subote potvrdili brojnim uzvanicima gala večere u Los Angelesu

Dvanaesto izdanje Art+ Film Gala večeri u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu standardno je vrvilo brojnim poznatim licima, među kojima se pronašao i Brad Pitt u društvu nove odabranice, Ines de Ramon.

Iako nisu pozirali na crvenom tepihu ovog glamuroznog događanja, vidno su uživali na njemu, kako su američkom magazinu People otkrili brojni izvori.

Ovogodišnje izdanje večeri Art+Film Gala bilo je posvećeno redatelju Davidu Fincheru kojem je Pitt te večeri odao posebno priznanje, nakon što je u glavnoj ulozi obilježio njegove redateljske uratke 'Se7en' (1995.), 'Fight Club' (1999.) i 'The Curious Case of Benjamin Button' (2008.).

Večernji izlazak Brada Pitta i Ines de Ramon u Los Angelesu uslijedio je nakon što su cijelo ljeto proveli zajedno.

'Njih dvoje ovo ljeto provode puno vremena zajedno jer istinski uživaju u društvu jedno drugoga i jako su zaljubljeni.To je vidljivo svakome tko ih vidi zajedno', u srpnju je za američki People otkrio izvor blizak paru.

Pitt i de Ramon već su viđeni zajedno u javnosti, počevši od studenog prošle godine na koncertu u Los Angelesu. U to vrijeme, izvori su za američki People rekli da su bili u vezi 'nekoliko mjeseci' prije toga. (De Ramon je navodno upoznala Pitta preko zajedničkog prijatelja.)

  • +2
Ines De Ramon Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Prošlog prosinca de Ramon je podržala Pitta na zabavi povodom premijere njegovog filma 'Babylon' u Los Angelesu,a potom je i proslavila njegov 59. rođendan u jednom holivudskom restoranu.

Godinu 2023. otvorili su putovanjem u Cabo San Lucas u Meksiku, gdje su proveli novogodišnju noć i dane koji su uslijedili.

  • +6
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prije de Ramon i nakon razlaza s Angelinom Jolie 2016. godine, Pitta se ljubavno povezivalo s modelima Emily Ratajkowski i Nicole Poturalski.

Prije veze s Pitom, Ines de Ramon ranije su povezivali sa zvijezdom 'Vampirskih dnevnika' Paulom Wesleyjem, od kojeg se tiho rastala u svibnju 2022., nakon tri godine braka.

  • +5
Ines de Ramon i Paul Wesley Izvor: Profimedia / Autor: Rupert Thorpe/Mega / The Mega Agency / Profimedia