INES DE RAMON

Nova ljubav Brada Pitta majstorski je spojila retro traperice u laskav stajling

12.10.2023 u 08:45

  • +3

Ines de Ramon

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Otkako je njezina veza s Bradom Pittom postala javnom, atraktivna Ines de Ramon teško može proći nezamijećeno. A dodatnu pažnju privlači i odličnim stajlinzima za svaki dan koji predstavljaju sjajan primjer casual chica

Otkako se u studenom prošle saznalo za njihovu ljubavnu romansu, 59-godišnji glumac Brad Pitt i i 30-godišnja dizajnerica nakita Ines de Ramon više se ne skrivaju i bez problema se pojavljuju u javnosti. Ipak, premda je slavni glumac fokusiran na budućnost s 27 godina mlađom odabranicom, još uvijek mu se ne žuri s veliki koracima u vezi pa tako Ines još uvijek nije upoznala njegovo šestero djece koje ima s bivšom suprugom Angelinom Jolie.

I dok brojna šuškanja i nagađanja o njihovoj vezi ne prestaju, lijepa Ines, inače potpredsjednica brenda luksuznog nakita Anita Ko Jewelry, pažnju privlači na svakom koraku svojim istančanim modnim stilom. Redom bira jednostavne, basic komade koje spaja u vrlo laskave i chic kombinacije. A čini se da sa Bradovom bivšom suprugom Angelinom Jolie dijeli ljubav prema vječnim komadima i monokromatskim bojama.

INES DE RAMON

Nova ljubav Brada Pitta s puno stila spojila je trendi traperice s kultnim tenisicama

Pogledaj galeriju

Ovoga puta Ines su paparazzi ulovili na ulicama Los Angelesa, a u prvom planu našao se njezin stilski dotjeran stajling, jednostavan, nenametljiv, a vječno trendi. Klasični bijelu majicu spojila je s crnim trapericama i pokazala još jedan kontrastni stajling vrijedan kopiranja. Poseban detalj činio je zavezani čvor na majici koji je istovremeno naglasio struk ali i izgledu dao retro prizvuk. Ipak, zvijezda ovog stajlinga bile su traperice, hit model širokih nogavica i visokog struka koji je udobnošću i izgledom osvojio i najveće zagovornice skinny jeansa.

Atraktivna Ines izgled je zaokružila malom crvenom torbicom koju je nosila preko ramena, vječnim avijatoricama Ray-Ban te špic čizmama kaubojskog stila koje s porastom popularnosti cipela sa špic vrhom ponovno osvajaju ormare modnih trendseterica.

  • +2
Retro traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo