vila za rođendan

Je li Brad Pitt poklonom od 79 milijuna dolara želio obnoviti romansu s Jennifer Aniston?

27.10.2023 u 21:56

Bionic
Reading

Mediji nagađaju što bi se moglo kriti u pozadini navodnog velikodušnog dara Brada Pitta bivšoj supruzi za 50. rođendan

Jennifer Aniston je prema pisanju Mirrora za svoj 50. rođendan od bivšeg supruga Brada Pitta dobila dar kojem se sigurno nije nadala - vilu u vrijednosti 79 milijuna dolara.

Posebno se ističe podatak da je riječ o luksuznoj nekretnini u kojoj je par živio za vrijeme trajanja petogodišnjeg braka, od 2000. godine do teškog raskida 2005. godine.

Ipak, ostali su u dobrim odnosima te ih i dalje veže duboko prijateljstvo, zbog čega Mirror piše da nas ova gesta ne bi trebala toliko iznenaditi. No, s obzirom na to o kolikom se iznosu radi, nije trebalo dugo čekati da krenu nagađanja kako je to bio prvi pokušaj slavnog glumca da ponovno osvoji srce bivše supruge.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsjetimo, Jennifer Aniston deset godina kasnije udala se za glumca Justina Therouxa, no samo dvije godine kasnije, par je objavio da je u postupku razvoda. Pisalo se kako bi jedan od uzroka mogao biti upravo njen blizak odnos s bivšim suprugom s kojim je bila u čestoj komunikaciji.

Kroz težak razvod još uvijek prolazi i Brad Pitt koji s Angelinom Jolie vodi dugogodišnju pravnu bitku oko podjele imovine, no ljubav je pronašo s lijepom 29-godišnjom Ines de Ramon s kojom je u ozbiljnoj vezi.

  • +3
Brad Pitt Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN