daleko od glamura

Dobro raspoložena Angelina Jolie u šetnji s djecom i s vrećicama u ruci izgleda kao djevojka iz susjedstva

05.01.2020 u 15:52

Bionic
Reading

Daleko od hollywoodskog glamura, Angelina Jolie prošetala je sa svoje dvoje djece, blizancima Knox i Vivienne Los Angelesom gdje su proveli vrijeme obilazeći dućane 'kao normalni ljudi'.

Lijepa glumica, kojoj često prigovaraju zbog naglašene mršavosti, izgledala je zadovoljno i dobro raspoloženo dok je s djecom šetala gradom. Odjenula je dugi crni kaput i visoke čizme, a s vrećicama u rukama nije izgledala kao kakva hollywoodska diva, nego kao djevojka iz susjedstva.

Nekoliko dana ranije, Angelina je bila u šopingu s dvoje starije djece, kćerkama Zaharom i Shiloh, a čini se da je sad došao red na blizance da nešto dobiju.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Angelina Jolie je majka čak šestoro djece, uz spomenute ima još dvojicu sinova Maddoxa i Paxa. S njihovim ocem, drugom glumačkom superzvijezdom Bradom Pittom bila je u naizgled idiličnom braku i vezi od 2006. do 2016. godine. Nakon razvoda, dugo je trajala njihova bitka za skrbništvo nad djecom, no čini se da su se odnosi sada definitivno stabilizirali jer američki mediji pišu da je Jolie odlučila provesti praznike u Los Angelesu baš zbog toga da djeca što više vremena provedu s ocem.

Praznicima s djecom, navodno se jako radovao i Brad Pitt, tim više što je pred njim naporna sezona nagrada kad neće moći previše vremena provesti kod kuće i s djecom.