NAPOKON SRETAN

Najljepši poklon: Brad Pitt rođendan proslavio u najboljem mogućem društvu

20.12.2019 u 14:07

Bionic
Reading

Svoj 56. rođendan, umjesto na ludoj zabavi, holivudski zavodnik dočekao je u društvu najdražih - svoje djece. Nažalost, s njim nisu bila sva djeca, već samo troje najmlađih - Shiloh, Knox i Vivienne, s kojima je uživao u svom domu u Hollywoodu

Kako donosi E! News, Brad Pitt proslavio je jučer svoj 56. rođendan u društvu svoje troje mlađe djece - Shiloh i blizanaca Vivienne i Knoxa.

'Brad je dan proveo u svom dom u Hollywoodu, zajedno s mlađom djecom koja su mu bila u posjeti', otkrio je izvor za E! News, a nakon što su propisno proslavili očev rođendan, veseli je trojac proveo je još neko vrijeme u vili Brada Pitta, nakon čega su se, zajedno s tjelohraniteljem, vratili u dom u kojem žive s majkom Angelinom Jolie.

Iako se nadao kako bi i troje starije djece, Maddox, Pax i Zahara, mogli doći na njegov rođendan, to se na kraju nije dogodilo, što i ne čudi budući da s Maddoxom Brad Pitt nema trenutno apsolutno nikakav odnos.

  • +8
Brad Pitt kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: LIMON / Bauer Griffin / Profimedia

Shiloh, Vivienne i Knox navodno bi trebali kod oca stići ponovno na Badnjak, kako je dogovoreno na sudu. 'Djeca će tada provesti dan s njim. Već imaju neku tradiciju, što će jesti, gdje će i kada izmjenjivati poklone. Puštat će glazbu i jednostavno se dobro zabaviti. Brad uvijek želi napraviti nešto posebno za njih jer voli vidjeti uzbuđenje u njihovim očima', dodao je anonimni izvor.