OMILJENI PAR

Baš kao nekad: Brad Pitt i Jennifer Aniston bit će glavne zvijezde ovogodišnji Zlatnih globusa

03.01.2020 u 14:24

Bionic
Reading

Za nekoliko dana održava se glamurozna dodjela televizijskih i filmskih nagrada Zlatni globusi, a organizatori su priredili pravu poslasticu za sve okupljene, medije ali i gledatelje. Naime, nekadašnji supružnici Brad Pitt i Jennifer Aniston trebali bi biti u prvom planu

Možda su godinama izbjegavali jedno drugoga, na važnim glumačkim događanjima boravili udaljeni dovoljno daleko da se ne moraju gledati i dovoditi u neugodne situacije, ali danas je situacija bitno drugačija.

Nakon razvoda od Angeline Jolie, glumac Brad Pitt ponovno je u prijateljskim odnosima s prvom suprugom Jennifer Aniston, koja mu je izgleda oprostila njegovo nevjerno ponašanje i težak prekid zbog kojeg je ostala slomljena srca.

Budući da je prošlo 15 godina od tog događaja, sve to danas je daleko iza njih i uspijevaju biti dobri prijatelji držeći se u sličnim društvima.

Upravo takav rasplet situacije koji se odigrao kroz proteklu godinu kada je Pitt bio gost na Jenniferinu rođendanskom partyju kao i slavlju Dan zahvalnosti, natjerao je organizatore Zlatnih globusa na jedan neočekivani potez.

Kako doznaje Daily Mail, bivši supružnici bit će smješteni tek metar jedno od drugoga, sjedeći na susjednim stolovima u glamuroznoj dvorani kazališta u Los Angelesu. Ovakva vijest kod gledatelja, publike i obožavatelja dočekana je s oduševljenjem, pogotovo jer i danas sa sjetom razmišljaju o njihovim sretnim ljubavnim danima te navijaju da se ponovno spoje.