USKORO NA RTL-u

Dobila novi angažman: Antonija Blaće vodit će virtualni kviz '10 pitanja'

23.04.2020 u 15:01

Bionic
Reading

Jedno od najomiljenijih TV lica gledatelji će moći pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 sati na RTL-u u zabavnom kvizu. Premda joj takav format nije stran teren, ovaj će kviz voditi u dosad neviđenom okruženju

U novom RTL-ovu zabavnom kvizu '10 pitanja' dnevni boravak natjecatelja pretvara se u virtualni natjecateljski studio, a oni će, iz udobnosti vlastitog kauča te s ekipom koju sami odaberu, imati priliku dobro se zabaviti te pritom unovčiti svoje znanje o Hrvatskoj.

'Kad sam mislila da sam vodila sve moguće formate, nakon emisija uživo iz arena i pred 10 tisuća gledatelja, raznih zemalja, čak i kontinenata, studija punih publike, sad nešto potpuno suprotno! Sama sam u studiju, a natjecatelje čujem i vidim kao da komuniciramo putem Skypea ili kao da imamo live na Instagramu', izjavila Antonija.

Svaka epizoda kviza '10 pitanja' donosi nam tri nova natjecateljska tima koji se, odgovarajući na pitanja o hrvatskoj povijesti, glazbi, gastronomiji ili pak filmu, natječu za novčanu nagradu od ukupno 2000 kn, koja je rezervirana samo za one najbolje. Na putu do pobjede vodit će ih kandidati RTL-ovih showova koje će se pridružiti njihovim timovima. 'Zvjezdani pomagači' koji u pomoć priskaču već u prvoj epizodi su Hana Rodić i Goran Jurenec, Bahra Zahirović iz showa 'Ljubav je na selu' te kandidati prve sezone showa 'Superpar' Danijela Dragović i Josip Ajduk.

'Znam da ste već odgovorni i da ste svi doma pa vas pozivam da svakako pratite naš kviz, ali i da se prijavite! (Nisu teška pitanja, škicnula sam)', šaljivo zaključuje i Antonija Blaće, a tko će briljirati u odgovorima, kako će izgledati suradnja natjecatelja i 'zvjezdanih pomagača' i kome se smiješi novčani dobitak, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 sati.