UVIJEK ZGODNA

Do poroda je dijeli još malo: Ležerno izdanje holivudske glumice

11.12.2020 u 15:16

Bionic
Reading

Nećakinja Emme Roberts u kratkom je periodu postala jedna od trendi djevojaka čiji stil svi žele iskopirati. Chic izdanja nije se odrekla ni za vrijeme trudnoće, pa je svakodnevno možemo vidjeti u vrlo zgodnim izdanjima. Ipak, pred sam porod bira nešto udobnija izdanja

Emma Roberts često se može vidjeti na jednoj od najpopularnijih šetnica u Los Angelesu, gdje izgleda vrlo opušteno i dokazuje da naprosto uživa u svojoj prvoj trudnoći.

Sada je zgodna 29-godišnjakinja snimljena u crnom od glave do pete, a pritom nije bilo teško primijetiti da joj je udobnost ovoga puta bila na prvom mjestu. Kako se bliži porod, tako mlada glumica ipak želi nešto ležernija izdanja.

  • +3
Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nosila je crne udobne hlače sa širim nogavicama, balerinke u leopard uzorku te tako štikle na neko vrijeme ostavila po strani, a gore se prekrila dugom crnom tunikom-haljinom.

Zbog trendi izdanja koja je nosila posljednjih mjeseci, prozvali su je jednom od najbolje odjevenih trudnica.

'U modu sam zaljubljena od malih nogu. Oduvijek sam se voljela lijepo odjenuti. Znala sam odjenuti visoke potpetice i haljinicu za školu, pa me mama zaustavljala na izlazu jer to nije bilo primjereno', rekla je jednom prilikom i dodala kako se često ugledala i na svoju poznatu tetu Juliju Roberts.

Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia