NOVA FRIZURA

Do Eurosonga ima još manje od mjesec dana, a Albina Grčić s pripremama je već počela i to malom promjenom imidža

20.04.2021 u 19:24

Bionic
Reading

Prepoznatljive duge plave kose, naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu danas je poprilično iznenadila svoje obožavatelje kada je na Instagramu objavila svoju najnoviju fotografiju, nastalu nakon izlaska iz poznatog zagrebačkog frizerskog salona

Do ovogodišnjeg Eurosonga, koji će se održati u Nizozemskoj, i na kojem će Hrvatsku predstavljati Albina Grčić, ostalo je manje od mjesec dana, a mlada Splićanka ne staje s pripremama i nastupima kako bi sve bilo savršeno za svjetsku pozornicu.

Za jedan od svojih novih angažmana, Albina je otišla u zagrebački salon Franić, isti onaj kojem o svojoj kosi brine i bivša hrvatska predstavnica Franka Batelić, gdje su se odlučili malo osvježiti njezin imidž.

Njezina duga plava kosa, po kojoj je Albina i prepoznatljiva, podignuta je u visoku pundžu, a dobila je i duge šiške. Iako su možda neki pomislili kako se Albina Grčić odlučila na drastičan potez i rez, te da je odrezala šiške, to se nije dogodilo. Radi se o jednostavnoj frizerskoj varci, gdje je kosa iz pundže puštena prema naprijed da izgleda kao da ima šiške.

Ipak, njezinim se obožavateljima to itekako svidjelo, pa je fotografija u samo dva sata nagrađena sa 5 tisuća lajkova, kao i brojim komplimentima na račun njezine ljepote.

  • +3
Albina Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL